TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Kıdemli
    • 03 Ağustos 2011
    • 3010

vaayy,dayı gelmiş, hoş gelmiş
    herkez artık endekse züpermen gözüyle bakıyor, kurşun işlemiyor, uçuyor kaçıyor,

o züpermense bizde kriptonitli lex luthoruz,
    bastım şortları 107'den beklemeye devam.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• musician
      Aktif
      • 28 Nisan 2009
      • 299

BOZKURTDAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      oranın üstüne oturursa da zaten düşmez
      Hoş geldin BOZKURTDAYI...
      Üslubunu çok sevdiğim birine acayip benzetiyorum amaaa...Hayırdır inşallah..
      Eskiden epey görüşürdük, telefon gidince tüm iletişim bilgilerini kaybettim..
      Foruma da gelmez gitmez olduydu..
      Vesileyle yad etmiş olayım, kulakları çınlasın, bende emeği çoktur..
      "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
      Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

KOMŞU siteden beğendiğim bir yazıyı burda sizlerle paylaşmak istedim.. )
        Soru: sistem zurnanın zırt dediği yerde ya tekrar al verecek ya da 2. seans tekrar sata devam kısa vadeli.
        Rutin olarak yaptığı bir işlem..
        Hocam buna her şeyin yakınlaşması diyor..
        Her şey yakınlaşınca "kırılım" zamanı geliyor..
        Ben komplo teorisi olarak bunu algoritmanın kırılım yönü seçene kadar açılan pozların ortalamasını almak olarak yorumluyorum..
        Mesela her şey yakınlaştı, bu arada toplam 5000 poz açıldı..
        Algoritma hesaplamasını yaptı.. Açılan pozların % 70'i long % 30'u short mesela..
        Tek bir 15 dk. lık barda long stopları patlatıncaya kadar satıyor..
        İhtiyacı kadar stop patladıktan sonra normal yönü neresi ise devam :
        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

DeutscheBank'ın Türkiye için büyüme beklentileri:

2014: %3,0
          2015: %3,2
          2016: %3,5

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2008
            • 2344

Sosyal medyada Tarım dışı yorumu :

Ekim istihdam artışının 231.000 olması beklenirken işsizlik oranının son 6 yılın en düşük düzeyi olan %5.8’de kalması bekleniyor.
            231.000 olan beklenti düzeyine yakın gelecek rakamlar parite ve endeksler üzerinde kesin biryön değişimine neden olacak etkiyi yapmayabilir
            Ancak, beklenti aralığının üzerinde (245.000 veüzeri) gelecek rakamlar; büyümenin olmadığı, enflasyonun kritik düzeylerde düşük olduğu hatta TL TRO’lara bile talebin çok olmadığı bir Avrupa’ya oranla çok daha iyi bir ekonomiye sahip olan ABD’nin istihdam oluşturma sürecinin devam ettiği anlamına geleceği için USD’nin güçlenmesi ve olumlu etkilenmesi beklenebilir.
            Güçlü gelebilecek bu rakam beklenen faiz artırımının daha önceye çekilebileceği anlamına gelebilir.
            (215.000 ve altı) ise FED’in faiz artırımı konusunda acele etmeyeceği şeklinde yorumlanabilir USD’nin olumsuz etkilenmesi beklenebilir.

ABD'DE TARIM DIŞI İSTİHDAM BEKLENİYOR Gökhan ŞEN Kolay gelsin.
            15:30 ABD’den tarım dışı istihdam gelecek. Bloomberg beklentisi 230 bin kişinin Kasım ayında iş gücüne katılmış olduğu yönünde. Katılım oranı sabitken işsizlik oranı düşer mi ve ortalama saatlik kazançlar nasıl gerçekleşecek gibi konular da yakından izlenecek.
            Ekonomistler tarafından çok zor tahmin edilen bir veri olduğundan sapmaları doğal karşılıyoruz ve aylık oynamalar her zaman gerçekleşiyor. Ne var ki yıllıkta görüntü çok daha net ve iş gücü piyasası hızla toparlanıyor. Son toplantıda da ‘emek kaynaklarının gözle görünür şekilde eksik kullanımı’ cümlesi zaten değişmişti. Son Bej Kitap’ta ise istihdam artışının genele yayıldığı yönündeki cümleyi de not etmek gerekiyor.
            Ancak biliyorum ki veri etrafında trade etmek de piyasanın önemli uğraşlarından biri. Bu yüzden her zaman yaptığım gibi NFP öncesi olası tepki senaryolarını paylaşmak isterim. Diğer yandan, önceki ayın revizesi gibi detaylar da bu kez bir parça daha dikkatli izlenmeli. Enflasyon göstergesi kabul edilen ortalama haftalık kazançlar normal şartlarda beklentiden sapan bir veri değil. O yüzden sürprizler yaşanmıyor ancak yine de aylık %0,2’lik artış beklentisini not etmek isterim.
            NFP over/under olası tepkilerine geçersek;
            NFP 200’ün altına iner ve önceki iki ayda 40-50 bin civarı revizyon olmazsa dolar değer kaybeder
            NFP beklenti civarında gerçekleşir ve haftalık kazançlar ya da iki aylık net revizyonlar önemli sapma göstermezse dolar yatay kalır
            NFP 250 ve üstünde oluşursa bu durumda dolarda yenilenmiş alımlar görebiliriz.
            Riskli varlıklar adına 3. şık bölünmelere yol açar. EM için de bu sonuç negatif olacaktır. İlk ikisinin ise EM için de Avrupa veya dolara dayalı trade eden emtia grubu için de +if olabileceğini düşünüyorum.

Yorum

• kani
              Tecrübeli
              • 26 Kasım 2010
              • 1084

beni ipe alma derdinde stoplatmak istiyor. bilerek bu rakam üzeri giderse stop yazdım sallamasyon değil yane
              oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• kani
                Tecrübeli
                • 26 Kasım 2010
                • 1084

sıkıntı olursa aktiften verecem malları yapacak bişey yok

Yorum

• eren@
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2008
                  • 2344

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

Şu an 42 kullanıcı var. (5 üye ve 37 konuk)
                    eren@ Tansa sonperde33 butsu elmas

Bu kadar konuk forumu taşımayabilir

Yorum

• butsu
                      Aktif
                      • 16 Haziran 2009
                      • 257

alooo konuklar
                      dışarıda beklemeyin, camdan bakmayın, buyrun içeri
                      tükanın önünü de kapatmayın bi zahmet

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3010

vere-ceksın,

şu an talim yapıyor, bakın düşüyorum ama tekrar çıkıyorum diye, şortlarsanız yakarım diyor.

yaklaşıyor yaklaşmakta olan, kahvemi höpürdete höpürdete şort devam.

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

onu buralara çıkartmadan önce düşüncee idin, pala efendi.

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

Cümleten hayırlı akşamalar Allaha emanet olunuz

Yorum

• kani
                                Tecrübeli
                                • 26 Kasım 2010
                                • 1084

şükür shortlar yüzümü kara çıkarmıyor 250 altı kapanış shortu hızlandırarak devamını getirmeye yetebilir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information