Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Ben çok mu dik kafalıyım bilmiyorum ama sabreden için borsa da yatırım güzel bana göre değil yalnız işi gücü bırakıp boş işlerle uğraşıyorum baksanıza
aşağıdaki grafikteki kırmızı alta geldiğinde SAT üzerine çıkınca AL takip etsem yetecek .
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
İlk seans kapanış 106.300... 04/12/2014 13:50 Kemal Cenk Erdem
VİOP Aralık Vadeli Kontratı'nda 105.000 seviyesinin korunması ile yukarı hareketlilik vardı. Seanslık kapanış 375 puanlık primle 106.300 seviyesinden gerçekleşti. İkinci seans geriçekilmlerde 105.950 ve 105.000 desteklerini izlemeye devam edeceğiz. Pozitif hareketliliğin devamı adına 105.000 üzeri kalıcılığı önemsediğimizi tekrar hatırlatalım. Yukarı hareketlilikte ise 106.650 ve 107.500 ilk izleyeceğimiz dirençler olacak.
GORT260-BAND 30dk. görünüm.pivot aşağı geçildi.bantta bir sonraki hedef 105 değerinde.ayrıca DIspread ilginç
İlk seans kapanış 106.300... 04/12/2014 13:50 Kemal Cenk Erdem
VİOP Aralık Vadeli Kontratı'nda 105.000 seviyesinin korunması ile yukarı hareketlilik vardı. Seanslık kapanış 375 puanlık primle 106.300 seviyesinden gerçekleşti. İkinci seans geriçekilmlerde 105.950 ve 105.000 desteklerini izlemeye devam edeceğiz. Pozitif hareketliliğin devamı adına 105.000 üzeri kalıcılığı önemsediğimizi tekrar hatırlatalım. Yukarı hareketlilikte ise 106.650 ve 107.500 ilk izleyeceğimiz dirençler olacak.
GORT260-BAND 30dk. görünüm.pivot aşağı geçildi.bantta bir sonraki hedef 105 değerinde.ayrıca DIspread ilginç
eyide faydalıdır faydasızdır ben bilemem olumlu yada ya sende kafamızı karıştırıyon diyen birileri çıkmaz mı? insan bazen kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor ...
eren hocam, vakit en büyük sıkıntı, inan şuaraya 2 satır karalamak için , küçük boşluklar açıyorum kendime.
yoksa grafiklerin iyi bence ama alıgda seçicilik durumu var, kendime göre attıklarının %20 si felan ilgimi çekiyor.
eren hocam, vakit en büyük sıkıntı, inan şuaraya 2 satır karalamak için , küçük boşluklar açıyorum kendime.
yoksa grafiklerin iyi bence ama alıgda seçicilik durumu var, kendime göre attıklarının %20 si felan ilgimi çekiyor.
amacım forum'u canlandırmak gerçi ayhan başkana ve adını değiştirim burada yasdaklanan BOZKURTDAYI da burada olmak istediğini açıklamış ama ben modaratör değilim eliden bişi gelmiyor malesef
gelene gelme , gidene gitme denilmezki, isteyen buyursun gelsin,
eksper emmi arada yazsın yeter, doktor vardı burada angaralı , egelide gitti, taka emmi ağırlıklı öbür tarafta , keşke burda olsalar ama durum böyle malesef. :(
simurg'a mesaj at müdür,bende mod değilim, bir engel olmaması lazım neticede.
Hocam la konuştum ..:
işlerimden dolayı biraz Koptum iş yoğunluğu Yoğunluk stres vs
BOZKURTDAYI kim yasakladı, hangi sebeble bilmiyorum Prensibim modların yasağını ben kaldırmam
Yine kendileri kaldırır diye fikir beyan etti
Yorum