TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2008
      • 2344

Ben çok mu dik kafalıyım bilmiyorum ama sabreden için borsa da yatırım güzel bana göre değil yalnız işi gücü bırakıp boş işlerle uğraşıyorum baksanıza

aşağıdaki grafikteki kırmızı alta geldiğinde SAT üzerine çıkınca AL takip etsem yetecek .

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• sonperde33
        Kıdemli
        • 03 Ağustos 2011
        • 3010

bist 100, 80K altını ısrarla beklemeye devam.
        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eren@
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2008
          • 2344

İlk seans kapanış 106.300... 04/12/2014 13:50 Kemal Cenk Erdem
          VİOP Aralık Vadeli Kontratı'nda 105.000 seviyesinin korunması ile yukarı hareketlilik vardı. Seanslık kapanış 375 puanlık primle 106.300 seviyesinden gerçekleşti. İkinci seans geriçekilmlerde 105.950 ve 105.000 desteklerini izlemeye devam edeceğiz. Pozitif hareketliliğin devamı adına 105.000 üzeri kalıcılığı önemsediğimizi tekrar hatırlatalım. Yukarı hareketlilikte ise 106.650 ve 107.500 ilk izleyeceğimiz dirençler olacak.

GORT260-BAND 30dk. görünüm.pivot aşağı geçildi.bantta bir sonraki hedef 105 değerinde.ayrıca DIspread ilginç

Yorum

• eren@
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2008
            • 2344

İlk seans kapanış 106.300... 04/12/2014 13:50 Kemal Cenk Erdem
            VİOP Aralık Vadeli Kontratı'nda 105.000 seviyesinin korunması ile yukarı hareketlilik vardı. Seanslık kapanış 375 puanlık primle 106.300 seviyesinden gerçekleşti. İkinci seans geriçekilmlerde 105.950 ve 105.000 desteklerini izlemeye devam edeceğiz. Pozitif hareketliliğin devamı adına 105.000 üzeri kalıcılığı önemsediğimizi tekrar hatırlatalım. Yukarı hareketlilikte ise 106.650 ve 107.500 ilk izleyeceğimiz dirençler olacak.

GORT260-BAND 30dk. görünüm.pivot aşağı geçildi.bantta bir sonraki hedef 105 değerinde.ayrıca DIspread ilginç

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

eyide faydalıdır faydasızdır ben bilemem olumlu yada ya sende kafamızı karıştırıyon diyen birileri çıkmaz mı? insan bazen kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor ...

Yorum

• sonperde33
                Kıdemli
                • 03 Ağustos 2011
                • 3010

eren hocam, vakit en büyük sıkıntı, inan şuaraya 2 satır karalamak için , küçük boşluklar açıyorum kendime.
                yoksa grafiklerin iyi bence ama alıgda seçicilik durumu var, kendime göre attıklarının %20 si felan ilgimi çekiyor.

Yorum

• eren@
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2008
                  • 2344

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  eren hocam, vakit en büyük sıkıntı, inan şuaraya 2 satır karalamak için , küçük boşluklar açıyorum kendime.
                  yoksa grafiklerin iyi bence ama alıgda seçicilik durumu var, kendime göre attıklarının %20 si felan ilgimi çekiyor.
                  amacım forum'u canlandırmak gerçi ayhan başkana ve adını değiştirim burada yasdaklanan BOZKURTDAYI da burada olmak istediğini açıklamış ama ben modaratör değilim eliden bişi gelmiyor malesef

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3010

simurg'a mesaj at müdür,bende mod değilim, bir engel olmaması lazım neticede.

Yorum

• butsu
                      Aktif
                      • 16 Haziran 2009
                      • 257

Hadi arkadaşlar
                      Bir el atalım, canlandıralım şurayı

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3010

gelene gelme , gidene gitme denilmezki, isteyen buyursun gelsin,
                        eksper emmi arada yazsın yeter, doktor vardı burada angaralı , egelide gitti, taka emmi ağırlıklı öbür tarafta , keşke burda olsalar ama durum böyle malesef. :(

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

simurg'a mesaj at müdür,bende mod değilim, bir engel olmaması lazım neticede.
                          Hocam la konuştum ..:
                          işlerimden dolayı biraz Koptum iş yoğunluğu Yoğunluk stres vs
                          BOZKURTDAYI kim yasakladı, hangi sebeble bilmiyorum Prensibim modların yasağını ben kaldırmam
                          Yine kendileri kaldırır diye fikir beyan etti

Yorum

• butsu
                            Aktif
                            • 16 Haziran 2009
                            • 257

9.60 üzerine atmalı yonca, yoksa vaziyeti kötü
                            Artık 120 lik takip ediyorum, 60 lıkta çok feyk atabiliyor

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3010

vaybe , iyi coştu hakketen, tren yüklü herhalde.

Yorum

• kani
                                Tecrübeli
                                • 26 Kasım 2010
                                • 1084

vaybe , iyi coştu hakketen, tren yüklü herhalde.
                                adam bariz longta dümen yapmıyor sonperde gene 109 bin denerse şaşma
                                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information