TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
radyolog emmi açıktan bi siyasi oluşumu burada yerden yere vurarak bizim formu bozarsın abim lütfen bunları burada paylaşma teşekkür ederim anlayışın için
tarık abinin haber lerinden gına gelmişti bide bunlara katlanmak zorunda bırakma bizioturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
ula çırak lastik patlayalı çok oldu sen yenimi uyandın.hehekani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterxu100 için yıllık bazda 74 bin zurnanın zırt dediği yerdir aşağısı 60 bin bu 74 bin etrafında bi yerde destek bulmalı yoksam lastik patladı şöför atladı formasyonu olacak
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
heheheh usta ellerin dert görmesin sağolasın özledim seni yaw bu yapı kredi spotta aylardır dolarda her kademeden mal topluyo var bi bildkleri beni asıl tedirgin eden şey işid örgütü bi sabah Diyarbakır hatay bunların eline geçmiş şekilde uyanırsak hiç şaşırmayacağım kazığın sivri tarafı ülkemize döndüğü izlenimi bende baş göstermeye başladıoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
12 yıl fetoşçularla kader birliği yapan,'ne istediniz de vermedik' deyen dansöz gürcü şimdi de destek verdiği ısıs ı satıyor,ısısçılar savaş ilan etti twitterdan ülkemize,gitti amarikaya emirleri aldı şimdi uygulama zamanı geldi
pekakaya karşı savaşan dosttur
durum lonkçüler için kritik bence her an herşey olabilir bölgemizde
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
topic zindan gibi hemşom ise ortalarda pek görünmez olmuş.katılım neredeyse zero.nolacak bu işin sonu ?????ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yorumsuz 1000 bolinger ve macd,trend yapısı saatlik durum.şunuda unutmayınız teknik analiz sadece mevcut durumda ne olduğunu ve ne gibi davranmamız gerektiğinine yardımcı olmak için kullanılır.kalın sağlıcakla derken gelen kurban bayramızda şimdiden mübarek olsun.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
-
şimdiden tüm dostların kurban bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum