umarım bu gün görkemli bir kapanış olur .
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
-
dönebilirse yukarı shortçuları sıkıştıracak şelale benzeri barlar olmadan yukarıya dönemez heç beklemiyorum şuraya bak ya vadeli piyasa spotun önünde spot 94200 vadeli 94 bin hehehhehehehoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
TürbÜLans tahmin ettiğimden sert oldu..yor, döndü döncek olmalı,… sadece döLar ın sertleşmesinden sibep delavalalÜlasyonik boşalma yaşıyozzZ…. trend yukarı… Bernankenin göle çaldığı maya tuttu, parasal genişlenme, USA e yaradıı, $$$ genleşme işe yaradığiçün güçleniyoo, ECBdeSKESKE, genleşecekkk, Gonjiktür bu sibeble, bisüredahan yukarıı, ukray gızlarıylan şamda kaysı kimsennskndedğel. Batı aleminde önümüzdeki 3 ay yılın en Çoh tüketim olan aylardır, kriz mriz diye azını açanın ırznageçerler, yanı batı gomple yukarı…. dolaysiyle bisTte Palinanın götünde gezip sıçtığnı yiyen balıklar misali , takipdeyz agam, sen sıçki bizdoyam,,,, mecburrr, yuharıııııı. Haaa nizaman çakarr BaTı, büyük çöküşşşş….kimbilir AyGıTın başındakinin akılndan geçeni... belki aralık, belki Ocak…belki yarındanda yakınnnamk...haydan gelen huya gider...
Yorum
-
evett işid rehinede fos çıktığına göre gelsin yeni hayeller.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Uzun vadeli yükselen kanal içerisinden çıkan endeks, orta vadeli düşen kanal içerisinde hareket ediyor. Orta vadeli
düşen kanal desteği, %38,2’lik fibonacci düzeltme seviyesi ve 200 günlük hareketli ortalamanın kesiştiği 93.500-
94.000 bandı, endekste güçlü bir destek oluşturuyor. Bu destek bandının kırılması orta vadeli görünümün
bozulmasına neden olacaktır. GLOBAL MeNGUL
Gelelim azyabanha ,şimdi 57 guruştan satan mı kurtuldu alan mı yaşadı?gürcü kafayı takmış,açarsa tavan olur o yüzden açmaz
ışıt kobaniye girmiş gibi,kürtler de kudurdu,neymiş pegagaya silah yardımı istiyor selocan??ultimate rezalet yeni türkiyeoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum