Cafe ELİT
Collapse
This topic is closed.
X
X
-

YASAK AŞKIN MEYVELERİ!..
Hiç kimse aşağıdaki fotoğraflara bakmadan bu yazıyı okumasın...
Ancak bakarak okursanız yüreğimdeki fırtınayı anlarsınız...
Hiç kimseye bir garezim yok.
Garezim yok ama enayi de değilim!
Yani yeni mi anladınız bunların soysuz, vatan haini olduklarını?..
Siz kime neyi yutturuyorsunuz beyler...
Yesinler o pozlarınızı...
Neymiş de, Meclisin itlerinden biri veya ikisi taziye çadırına gitmiş...
-Hangi taziye çadırı bu...
Hangisi olacak Ankara bombacısı olan bölücü ***in taziyesine gitmişler...
- Eee...
Eeesi şu;
Çıkmış hepsi konuşuyor...
Davutoğlu konuşuyor...
Kılıçdaroğlu konuşuyor...
Erdoğan-geç doğan herkes konuşuyor...
Sadece bizim ki okuyor...
Ama Allah var okudukları doğru... Ben de imzamı atarım.
Ya öbürleri?
Öbürleri hikaye... İnandırıcı değiller...
Konuştuklarına kendileri inanmıyorlar ki, inandırıcı olsunlar!
Mesela Kılıçdaroğlu'na dikkat ettiniz mi?
Bir yandan kınıyorum kabul etmiyorum derken,
Yani bir yandan o leşin taziyesine giden (o vekil denen) ite,
yağıp-gürlerken,
bir yandan da gözleri gurup salonunu tarıyordu!
"Acaba dediklerime yüzünü ekşiten var mıdır?" diye...
endişe içindeydi!
Bir itiraz olur mu düşüncesi açıkça yüzünden okunuyordu...
Bence normal!
Bence normal çünkü onların da aralarında,
bedeni Chp'de olsa bile gönlü Pkk yandaşı olanlar az değil....
Zaten Rahmetli Ali Güngör'ün dediği gibi,
bu Chp'nin geleneğinde de bulunan bir husustur!
Davutoğlu'na gelince;
Rahmetsiz bulutlar gibi gürleyip duruyor zavallı...
Her zamanki gibi hikaye...
Sanki hükümetin başı o değil de benim...
Her şeye bir yol buluyor, hesabınıza gelmeyen herkesi içeri dolduruyorsunuz da,
Bu meclisteki itlere, bir sığınak bulamıyor musunuz?
Hele şu saraydaki Beyefendiyi bu konuda hiç anlamıyorum.
Dün ne konuşuyorduuuu.... Bugün ne konuşuyor?
Dün ne yapıyorduuu... Bugün ne yapıyor?
Söylediği bütün sözler, kurduğu bütün cümleler,
maalesef bekaretini kayıp etmiş inandırıcılığı olmayan cümleler...
Hep aynı gaflar... Hep aynı laflar...
Lakin gel gör ki;
Toplamış Muhtarları atıp atıp tutuyor,
Muhtarlar da maşallah cacık gibi yutuyor!
Ama ben yutmaaam...
Kim yutarsa yutsun ben yutmam!..
Vatan aşkıymış... Millet aşkıymış... Devlet Aşkıymış...
Hadi ordan hadiii....
Ben sizin ne aşklarınızı biliyorum,
Hey gidi hey!..
Buyurun...
Millet de okusun siz de okuyun...
Eski aşklarınızı hatırlayın.
Ama dedim ya önce resimlere bakmayı ihmal etmeyin!..
.....................
BİR AŞKIN MANİLERİ!..
Bazen böyle el ele,
Bazen böyle göz göze,
Ne aşklar yaşadınız,
Çırağan‘da diz dize!..
Amerika, Avrupa,
Hayrandı sevginize,
Tam açılım yaparken,
Nazar mı değdi size?
Böyle kara sevdayı,
Hangi hesap bitirdi?
Belkide çok muhabbet,
Tez ayrılık getirdi!..
"Asker, polis elleme,
Çözüm var.." demişsiniz!
Karşılıklı çözüşüp,
Ne haltlar yemişsiniz!!!..
Yediğiniz haltları,
Tüm Türkiye izliyor...
Bu aşkın ***lerini,
Mehmetcik temizliyor!...
Sakın bana demeyin,
Siyaset kazası bu,
Her önüne gelene,
Açmanın cezası bu!
Akan kanın altında,
Bu kahpelik yatıyor!
Bu Arif‘in,her sözü,
Ondan size batıyor...
Ozan Arif
24 Şubat 2016
Yorum
-

Ankara saldırısı için zafer işareti yapan HDP'liler
HDP'li başkanlar Ökkeş Kava ve Caziye Duman Ankara'daki
PKK saldırısını kutlamak için
parti binasının balkonuna çıkarak zafer işareti yaptı.
-------------------------------------------------------------------------------
Yorum
-

Uyuşturucuyla mücadele eden dernek yetkilileri feryat ediyor:
Kullanım yaşının 13e kadar düşmesi yetmezmiş gibi artık
ilkokul sıralarındaki yavrularımıza dahi teklif ediyorlar...â
-------------------------------------------------------------------------------------------
Köyün tüm erkekleri idam edildi!
İranda, Sistan-Bellucistan eyaletine bağlı bir köyde erkeklerinin tamamı
uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle idam edildiği açıklandı.

İrandan yöneticimi getirsek
bizdeki pislikleri temizletmek için
Yorum
-

Servet Avcı / Yeniçağ Gazetesi
Bunları âkil tayin eden bendim, özür diliyorum!
Öztürk Türkdoğan: Adında da, soyadında da 'Türk' vardı ama kendi ifadesiyle Türk değildi... Aynı zamanda İHD Başkanı'ydı... Kendisini Akdeniz Bölgesi âkillerinden yaptım... Meclis'teki komisyona geldi ve"Andımız kaldırılsın, bir Kürt çocuğu 'Ne mutlu Türk'üm diyene' demek zorunda kalmamalıdır. Yine şehirlerin girişlerinde, dağlarda tepelerde 'Ne mutlu Türk'üm' yazıları var. Bunlar kaldırılmalı"teklifini yaptı... "Türklüğü kaldırmaya önce kendi adından başla" diye çıkışılınca "Zamanı gelince o da olacak" dedi... Şimdilerde PKK'yla mücadelede ağır silahların kullanılmasından fevkalâde rahatsız ve kendince Cenevre Sözleşmesi'ni dayatmaya çalışıyor... Kendisini âkil tayin ettiğim için çok pişmanım, özür diliyorum...
Zübeyde Teker: Kendisini "Barış için Öcalan'a özgürlük" kampanyasından tanırdım... Profiline onun sözünü koyacak kadar sıkı Apocuydu... "PKK terör örgütü değildir" propagandası yapan ve zaten PKK ve KCK tutuklularıyla ilgilenen, onların açlık grevlerine destek olan federasyonun başkanıydı... "Başta Öcalan olmak üzere cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlüler bırakılmadan dağdan inişler olmaz"diyordu... Şimdi de 'Sur'da siviller katlediliyor' kampanyasını yürütüyor... Bir an gaflete düşmüştüm, kendisini Doğu Anadolu Bölgesi Akil Heyeti'ne seçmiştim, özür diliyorum...
Hüseyin Yayman: Adına 'çözüm' denen süreçte 'taraflar'ın görüşlerini harmanlayıp halka aktarma işi görüyordu... 'Görev'ini iyi yapıyordu... PKK ne zaman yan çizse, sözde silah bırakacakları yeni tarihi o açıklıyordu gazetedeki köşesinde... Çözüm süreci için "Bu bir devrim, 30 yıllık akıl tutulması bitti"şeklinde müjdeler veriyor, insanları sürece ısıtıyordu... Pek derinliği olmamasına rağmen 'kadro'su gereği bir nevî 'halkı rehabilite' işine bakıyordu... Kobani için sırıtarak yaptığı -ki en büyük özelliği buydu- 'ikinci Stalingrad' benzetmesiyle zirveye çıkmışlığı da vardır... Çözüm sürecinin bu fedaisini önce 'âkil adam', şimdi de Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı yaptım... Olsun, yine de özür diliyorum...
Lami Özgen: KESK Başkanı'ydı, KCK operasyonunda Silvan'da gözaltına alınmıştı... Sonra tahliye edildi... İddianamede "Daha önce de aynı suçtan yargılanmış, mahkûm olmuş, temyiz yargılaması devam eden ve terör örgütünün siyaset akademisinde örgüt üyelerinin eğitiminde görev almış bir kişidir"deniyordu... Dâvâ sürerken kendisini âkil yaptım... O da şaşırdı bu işe... Bizim Beşir Atalay'a sormuş, o da"Engel değil" demiş... Lami Bey bu durumu "Bir yandan terörist, bir yandan âkil insan. Bu benim şahsımda bu ülkenin trajedisi'' şeklinde tanımlıyordu... Şimdi bunun için de özür diliyorum...
Ahmet Gündoğdu: Memur-Sen Genel Başkanı'ydı... Baktım ki çözüm sürecini çok iyi anlatacak, onu da'âkil' yaptım... "Kürt kardeşlerim bundan böyle Ergenekon ve JİTEM'in cinayetlerini Türk kardeşlerine mâl etmeyecek" gibi şeyler söylüyordu âkiller heyetinde, halkımızı bilgilendirirken..."Çözüm sürecini hayvanlar bile anladı ama bazı insanlar anlamadı" sözü de kendisine aittir... Kendisini çok sevdim, hızımı alamadım, bir de milletvekili yaptım... Özür diliyorum...
Celalettin Can: Eski Dev-Genç'lidir... 78'liler Vakfı Başkanı'dır... 20 yıla yakın cezaevinde yattı... 'PeKeKe'nin terör örgütü değil, siyasî bir örgüt olduğunu savunmasıyla tanınır... O çizginin gazetelerinde yazar... Ülkemize barış gelsin diye onu da ben İç Anadolu bölgesinden âkil olarak atadım... Sonra çıktı âkil adamlar fikrinin Öcalan'a ait olduğunu söyleyerek beni zorda bıraktı... Bu yetmezmiş gibi heyette BDP'nin belirlediği 19 kişinin olduğunu ifade ederek, sırlarımı ifşa etti... Onu seçtiğime de pişmanım, hem de çok pişmanım, yine özür diliyorum...
Köşemiz yetmeyeceği için bu kadarını yazabildim... O listede daha bir yığın var bunlardan... Ne teklifler, ne teklifler yaptılar, ne kamuoyu oluşturmaya çalıştılar...
Bayrağımızı beğenmeyenler, devletimizin adına gıcık kapanlar, tek muhatap Öcalan'ın alınmasını isteyenler, onun vizyonuna hasta olanlar, sabah akşam güvenlikçi politikalara küfredenler, halkı rüya görmeye zorlayanlar, Türk'ü duyunca krize girenler, teröriste terörist diyemeyip, sürekli 'devlet terörü'nden bahsedenler, neler neler... Teröristin mektubu Diyarbakır'daki meydanda okunurken, hıçkırıklara boğulanlar... 'Kardeşlik kazandı' başlıkları atanlar...
Şimdi gelinen noktada, kimse o dönemin sorumluluğunu almadığına göre özür dilemek bana düşüyor... Tek başıma düşündüm, tek başıma karar verdim... Hiçbir yerden talimat almadım... Hepsini ben âkil tayin ettim... Birisi özür dileyecekse o da benim...
Ekmek Mushaf çarpsın pişmanım, hem de çok pişmanım... Yalan mı Tatar Ramazan?
Yorum
-

PKK'nın 3'üncü Bombalı Aracı Boğaziçi Üniversitesi'nden Çıktı
Polisin her yerde aradığı PKK'nın 3'ncü bombalı aracı Boğaziçi Üniversitesi'nde ele geçirildi. Rektörlüğün olayı örtbas etmeye çalışması dikkat çekti.
http://www.milliyet.com.tr/4-uncu-bo...undem-2200173/
Yorum
-

Hocalı Katliamı'nda İnsanlık Katledildi!
Ermeni'lerin gerçekleştirdiği ve duyanların inanmadığı inanmak istediği olayların yaşandığı Azerbaycan'daki Hocalı Katliamı'nda katliam sonrası Ağdam Kasabasıâna giderek cesetleri inceleyen anatomi uzmanı, Profesör doktor Mubariz Allahverdiyev'in annelerinin gözleri önünde çocukların derisini yüzdüklerini anlatması kan dondurduracak cinsten...
DİRİ DİRİ DERİSİNİ YÜZDÜLER
Ermeni meslektaşı Zori Balayanın 13 yaşındaki bir Azeri çocuk üzerinde gerçekleştirdiği vahşi deney, tüyler ürpertiyor.
Akıl almaz bir işkence öyküsü.
Tarih 25 Şubat 1992 Yer: Hocalı
Ermeni doktor Zori Balayan, katliam sırasında pencereye çivilenmiş bir erkek çocuk gördü. Aklına kendince dahiyane bir fikir geldi.
BÜTÜN DERİSİNİ YÜZDÜKTEN SONRA 7 DAKİKA YAŞADI
Canlı bir çocuğun, derisi yüzüldükten sonra kaç dakika yaşayacağını hesaplamak için kolları sıvadı. Küçük çocuğun çığlıklarına aldırmadan kafası dahil bütün derisini yüzdü.
Sonra karşısına geçip saat tutmaya başladı. Çocuğun kan kaybından ölümü, 7 dakika sonra gerçekleşti.
Doktor ünvanlı cani, akşam bu deneyi üç çocuk üzerinde daha gerçekleştirdi. Bir süre sonra, vahşi deneyini Ruhumuzun Canlanması adlı kitabında, gururla itiraf etti.
Kırmızı bültenle aranan Zori Balayan, o işkenceyi kitabında gururla itiraf ediyor.
Biz arkadaşımız Haçaturla ele geçirdiğimiz eve girerken askerlerimiz 13 yaşında bir Türk çocuğunu pencereye çivilemişlerdi. Türk çocuğunun bağırış çağırışları çok duyulmasın diye, Haçatur, çocuğun annesinin kesilmiş memesini çocuğun ağzına soktu.
Aynı aşağılığı 1915 öncesi Anadolu coğrafyasında
Kürtlere ve Türklere uygulayan Ermeniler
bu gün Kürtlerin bazılarının arka deliklerine yuvalanarak
Kürtler eliyle Türklerden Türkler eliyle Kürtlerden
İntikam almaktadır işin kötü tarafı esas çoğunluğu kürtlerden oluşan
ermeni mağduru anadolu iNSANI NİNELERİMİZ VE DEDELERİMİZ İKEN
Bazı kanı bozuk Kürtlerde Bu Kırpık bıyıklı Taşnak Potuklarına destek olmaktadır.
MERHAMET EDENE MERHAMET EDİLİR MERHAMET ETMEYENE ASLA MERHAMET EDİLMEZ
Yorum
-
HOCALI'YI UNUTMA!..
Sene doksan ikide, yirmi altı şubatta,
Olanları Türk olan unutamaz hayatta!..
O gün var ya; Türk için, kara olan bir gündür!
O gün Türk'ün bağrında, yara olan bir gündür!
Hocalı'da kıyamet, koptuğu günün adı...
Ermeni'nin soykırım yaptığı günün adı...
Buyurun iki resim!.. Tüm dünya görsün diye...
Tüm dünyanın Türk'e kör, gözüne girsin diye...
Ve siz hey!.. Koynumdaki, yılanlar iyi bakın,
Ermeniyle Ermeni, olanlar iyi bakın!..
Bunlar hep Ermeninin öldürdüğü çocuklar,
Katlederek çöplere doldurduğu çocuklar...
Ben Arif'im Hocalı, içimde öçtür, yastır...
Alamadan ölürsem benden size mirastır!
Ozan Arif
26 Şubat 2016
Yorum
-

Demirtaş'tan tehlikeli çağrı!
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Sur'da devam eden sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar için,
halkı sokağa çıkmaya davet etti.
Bilindiği aynı Demirtaş 6-7 Ekim olayları öncesinde de halkı sokağa davet etmiş ve
onlarca kişinin ölümüne neden olmuştu.
Yorum
-

Türkiye'yi terörist göstermeye çalışan Can Dündar'ın serbest bırakılmasının ardından insanlar AYM'ye soruyor: "Apo'yu da bırakacak mısınız"
Yorum
-

PKK'nın cephaneliği ele geçirildi
Mardin'in Derik ilçesinde PKK terör örgütünün cephaneliği ele geçirildi.
PKK'lı teröristler güvenlik güçlerimize,
Belki senin patlayacağın günü görmeyebilirim gözüm hep sende olacak
Berxweden Jiyan. Yaşam çok acımasızdır. Ama ben daha çok acımasızım
Yorum
-

RUSYA'DAN BOMBA YAĞMURU
Suriye'de ateşkese saatler kala Rus savaş uçakları saldırılarını arttırdı.

Yorum

Yorum