Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
mhurbaşkanlığı sarayında danışmanın yaşadığı aşk skandalı büyüyor. Erdoğan’ın danışmanının sarayda ikinci bir sevgilisi daha olduğu ortaya çıktı. Gün yüzüne çıkan skandal üzerine Sümeyye Erdoğan, “Danışmanı babamdan uzak tutun” diye tepki gösterdi. İşte Beştepe’deki Saray’ı sarsan iddialar:
26 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ:
Sözcü gazetesinden Vedat Toprak'ın haberine göre; Danışman, kendisinden 26 yaş küçük sevgilisini önce Başbakanlık kadrosuna aldırıp sonra kendi birimine kaydırdı. Danışman, sevgilisini kendi biriminde yönetici yapınca kriz patlak verdi.
İKİNCİ SEVGİLİ: Saray’da yaşanan aşk krizinin tartışması devam ederken ikinci sevgili ortaya çıktı. Aynı danışmanın, Cumhurbaşkanlığı’nda ‘yardımcı personel’ olarak çalışan ikinci bir kadınla daha birlikte olduğu anlaşıldı.
BABAMDAN UZAK TUTUN:
Arka arkaya patlak veren sevgili krizi Erdoğan Ailesi’ni kızdırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın, babasıyla gezen danışman için “Babamdan uzak tutun” şeklinde tepki gösterdiği iddia edildi.
danışman değil muhterem sarayda damızlık boğa olmuş
ne olacak vatandaş patatesi 5 liradan yerken
Bu damızlık boğalar bonfilenin pirzolanın hasını yiyor 5 liraya
azacaklar tabiki
onlar azmayacakda çuval çuval makarna yedirdikleri vatandaşmı azacak
HDP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Osman Baydemir, "Zaman zaman PKK mahkemeleri içerisinde yer aldım.
78 milyon bizi izliyor. Reytinginizi yükselttim" dedi.
Baydemir, "Malesef bölgenin reailtesidir, içim kan ağlayarak söylüyorum.
Kan davası, tarla sınır davaları, kız kaçırma meseleleri ya da benzeri olaylarda
araya girdiğimiz örfi hukukumuz var. Toplumun ileri gelenlerinin husumetli tarafların birinin ricası
üzerine PKK'nın devreye girdiği süreçler var.
Seçim beyannamesi açıklamasını 3 Mayıs Türkçüler Günü'ne bırakan MHP, beyannamesini dört ana eksene oturttu. Çözüm sürecinin sonlandırılması, yolsuzlukla mücadele ile birlikte ön planda olacak.
Yorum