Cafe ELİT
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-

Meryem Uzerli Türkiye'de kazanıyor,
Almanya'ya yatırıyor.
Yorum
-
"Türkiye Kobaniye Nefes Borusu Oldu"
3 BİN HASTA TEDAVİ OLDU
Çiftçi, TIŞİD kuşatması altındaki Kobani’ye yapılan yardımları ve Kobani Kantonu Başbakanı Enver Müslim’le görüşmesini Milliyet’e aktardı:
974 YPG’Lİ TEDAVİ EDİLDİ
Yasadışı sınır ticaretinin önüne geçilmesi için Suruç’taki Mürşitpınar Sınır Kapısı 15 Ekim 2013’te açıldı. Türkiye, PYD kontrolündeki Kobani’ye ilk kez kapısını açtı. Türkiye’den Kobani’ye son 1.5 yılda 27 milyon lira değerinde gıda, ilaç, giyim, barınak ve hijyen yardımı yapıldı. IŞİD’in Kobani’ye yaptığı saldırı öncesi 790 TIR, savaş sonrası ise 110 TIR olmak üzere 900 TIR yardım Kızılay ve AFAD üzerinden götürüldü. IŞİD’in kapıya yaptığı saldırılara rağmen Türkiye’den halen günde 2 TIR insani yardım götürülüyor. 1 yılda Kobani’den gelen 10 bin hasta tedavi gördü. Savaşın başladığı günden bu yana 3 bin 919 hasta tedavi oldu. Savaşta yaralanan 974 YPG’li Türkiye’ye getirilerek tedavi edildi.
Yorum
-
................ Nickli Üyeden Alıntı
Kızılkaya: Sokak çağrılarının arkasında Öcalan var
Yorum
-
-

Cizre'de Kobane gösterileri sırasında ilçe merkezine inerek,
polise saldıran PKK'lıları MOBESE kameraları saniye saniye kaydetti.
Yorum
-

Demirtaş’a “Senin yüzünden oğlum yaralandı, evde yatıyor. Amerika’ya gidip talimat mı aldın,
insanları sokağa döktün. Katil, sıra 1 Kasım’da mı?” diye bağırdı.
Demirtaş ise korumasından müdahale etmesini istediğin “Terbiyesizlik yapma” “Dışarıda görüşelim”
Yorum
-
.................. Nickli Üyeden Alıntı
Cizre'de Kobane gösterileri sırasında ilçe merkezine inerek,
polise saldıran PKK'lıları MOBESE kameraları saniye saniye kaydetti.
http://www.habervaktim.com/haber/393...yakalandi.html
Yorum
-
-

Yorum