Cafe ELİT
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da kullanılan kaçak elektriğin faturasını tüm Türkiye ödüyor.
Yorum
-

Ev hapsine Alınırsam İyi Olur
Yorum
-

Yüksekova ilçesinde şehit düşen askerlerden Umut Bulut'un annesi, oğlunun şehit düştüğü mevzide göz yaşları içinde barış mesajları verdi.
"Öncelikle vatanımız sağ olsun. Acımız ölünceye kadar içimizde kalacak" diyen anne Çayıroğlu, şunları kaydetti:
"Kaç Umut'larımız gitti, Allah geride kalan Umut'larımızı sağ etsin. Şu an Yeşiltaş karakolundayım. Umut'umun olduğu yerdeyim. Silah arkadaşlarının yanındayım. Buraya gelmeyi çok istiyordum. Devletimizden Allah razı olsun. Büyüklerimiz bize sahip çıktı ve bizleri buraya getirdi. Buraları da gezdim. Oğlumla konuşmuş, onu görmüş kadar rahatladım. Şehit olduğu yerden toprağını aldım. Bunu çok istiyordum, rüyalarıma giriyordu. Allah'ım bunu da bize nasip etti. Oğlum Peygamber efendimize komşu oldu.
Ona hainlik yapan köpekler utansın. Orada nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum. Benim yavrum şu an çok güzel bir yerde. Bu tarif edilmeyecek acı. Yüreğim, ciğerim yanıyor. Fidan boylu oğlum içim, ciğerlerim parçalanıyor."
"Allah o zalimlere de en büyük acıları tattırsın. Vatanımıza, milletimize Allah güç ve kuvvet versin. Allah başımızdan Mehmetçiği eksik etmesin. Umut'um şu an burada. Benimle yaşıyor, onun kokusunu alıyorum. Onun yanımda olduğunu hissediyorum. Şükürler olsun buralara geldim. Ölürsem de gözüm açık gitmem. Artık başka Umut'lar yok olmasın. Analar ağlamasın, yavrular yetim kalmasın. Aynı bayrak altındayız.
Yorum
-
Şimdide İllegal geliri reddeden alınteriyle karnını doyurmaya çalışan gariban Türkmenlerin Tarım arazilerininheybetlioğlu Nickli Üyeden Alıntı14 ilde 2B arazilerine 320 bin başvuru geldi
En fazla arazi Antalya’da
İl 2B arazisi İl 2B arazisi
Adı (Hektar) Adı (Hektar)
Antalya 45.548 Kırıkkale 12.706
Mersin 39.287 Burdur 8.363
Balıkesir 34.887 Edirne 4.122
Ankara 31.706 Kütahya 5.152
Sakarya 29.643 Denizli 4.265
Muğla 29.138 Konya 4.895
İstanbul 18.233 Çankırı 4.516
Bolu 16.095 Manisa 6.848
Samsun 15.290 Aydın 5.134
Kırklareli 14.757 Tokat 3.558
İzmir 14.772 Tekirdağ 2.991
Bursa 14.534 Kocaeli 5.338
Bolu 16.095 Amasya 3.602
Adana 12.357 Hatay 3.856
Afyon 10.673 Isparta 3.174
Zonguldak 10.910 Uşak 2.769
Gaziantep 9.960 Malatya 2.645
Eskişehir 9.456
Kaynak: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
2B ARAZİLERİ EN AZ OLAN İLDEN COK İLE SIRALI

eski_çeri Nickli Üyeden AlıntıDevletin doğu ve Güneydoğuda bir karış yeri yoktur hepsini bağışlamıştır. Batı Ortaanadolu ve diğer bölgelerdeki köylerde yaşayan fakir fukaranın tarla ve evlerini açık artırmayla kenevir tüccarlarına mafyaya kara para aklayanlara PEŞKEŞ çekmedir şu anki 2B uygulaması batının orta anadolunun yoksul köylüleri nereden bulacakki parayı oysa doğuda gdoğuda adamlara herşey serbest herşey mübah kenevir ekiyorlar beyaz kadın ticareti yapıyorlar kaçakçılık ona keza devletde maşallah elektriğinden sağlığına aşiretin neredeyse çoban köpeklerine kadar maaş ödüyor harcama da yok yeşil kartlarda cepte ekilemeyen taşlık alanlara dahi mercimek mısır ekiliyor nasıl oluyorsa adam izmirde istanbulda antalyada oturuyor tarlasını resimde dahi görmüyor oysa devletten yüzlerce dönüm ekim teşviki alıyor
şimdi soruyorum bu insanlarda para çuvalla bir kilo toz bir otoboz diyen zihniyetle yoksul garip anadolunun diğer insanlarının zor zahmet köyünde başını sokacak inşaa ettiği köhne evleri çoluk çocuğuna bir dilim ekmek için ekip biçtiği bir kaç dönüm tarlasını kenevir tüccarlarına pazarlamak marifetmi
sıkıyorsa sahil boylarında mafyanın yaktığı ormanları imara kapatın yiyorsa büyük şehirlerde mafya ve eşkıyaca işgal edilen para edecek arsaları orman alanlarını hazine arazilerini satın
Adamlık devletine güvenip inanmış bu topraklar uğruna defalarca kanını dökmüş ve her ne istemişse vermiş bu vatana şehit olmuş gazi olmuş aç sefil olduğu halde hainlik yapmamış yapmayıda düşünmemiş dağa çıkmamış askerine polisine silah doğrultmamış illegal kazancı haram sayarak yaşamış insanların bedelini canıyla ödedikleri toprakları elinden almak değildir.
uyuşturucu mazot sigara kaçakçıları karı pazarlamacıları biz eziliyohk diye
ciyaklayıp suya sabuna dokunmadan yeşilkart fakir maaşı bedava elektrikle
işi götüren gordoşlıklara peşkeş çekmek için yeni bir yasamı çıkıyor
6 bölgedeki hazine arazilerini dağıttıktan sonra
Tarım arazilerinin toplulaştırılması tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
Mirasa konu tarımsal işletmenin kendisine devrini talep eden (alacak parası bulunmayan) mirasçı bulunmadığı takdirde, hakim satışına karar verebilecek. Bu suretle yapılacak satış sonucu elde edilen gelir, mirasçılara payları oranında paylaştırılacak.
Bakanlık mirasçılara 3 aylık süre verecek. Verilen süre sonunda devir olmaması halinde, Bakanlık resen veya bildirim üzerine bu yerlerin istemde bulunan ehil mirasçıya, ehil mirasçı olmaması durumunda en fazla teklifi veren istekli mirasçıya devri, aksi halde üçüncü kişilere satılması için ilgili sulh hukuk mahkemesine dava açabilecek.
Sulh hukuk hakimi, mülkiyetin devrini uygun bulduğu mirasçıya, diğer mirasçıların miras paylarının bedelini mahkeme veznesine depo etmek üzere 6 aya kadar süre verecek. Belirlenen süreler içerisinde bedelin depo edilmemesi ve devir hususunda istekli başka mirasçı bulunmaması durumunda hakim, tarımsal arazinin veya tarımsal işletmenin açık artırmayla satılmasına karar verebilecek.
Yorum
-

Borsa İstanbul'da Tekstilbank ve GSD Holding ile başlayan emir iletimi skandalına, aracı kurum ayrıcalığı da eklendi.
http://www.borsagundem.com/haber/bor...kandali/589658
Yorum
-
-
Hakkari'de yapılan yol kontrollerinde, belediye başkanına ait makam aracında çok miktarda el yapımı patlayıcı ile molotofkokteyli yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
http://www.milliyet.com.tr/belediye-...74/default.htm
Yorum
-

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, çocuk cinayetlerinin ardından gündeme gelen 'idam' talepleri için,
‘Vicdanları sızlatan suçlar için idamın geri getirilmesi tartışılabilir' dedi.
Yorum
-

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde gece etkili olan kuvvetli sağanak yağış, sele neden oldu. Sel felaketinin boyutları günün ilk ışıkları ile birlikte ortaya çıkarken MHP'li Belediye Başkanı Ünal Çetin, ilçede durumun çok kötü olduğunu, acilen bir komisyon kurularak gerekli incelemelere başlayıp zararların giderilmesi için afet bölgesi ilan edilmesini istedi.
Yorum
-
Kaçırılan Askerler Serbest
HDP'nin grup başkanvekilleri Pervin Buldan, İdris Baluken ve HDP Genel Başkan Yardımcısı Sırrı Süreya Önder tarafından teslim alınan ? ????? askerler Lice Kaymakamlığı'na götürüldü.
Güvenlik güçleri, 4 gündür uzman çavuşların bulunması için çalışma yürütüyordu. ?????
Şuna bak
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti devletini
Çağlar açıp çağlar kapamış onlarca devlet kurup
Dünaynın 3 te birini Yönetmiş Koskoca milleti öküz yerine
koyan üç zibidi iyi PKK kötü PKK oyanayarak aklı sıra
bu milletin aklına çelme takmaya çalışıyorlar ya
yanarımda ona yanarım
Yorum




Yorum