Cafe ELİT
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
10 yıl sonra Suriyeliler "özerklik" isterse?
Bu gün, Davutoğlu'nun "Kayserili pazarlığı", ülkenin bölünme ilanıdır, derhal yargılanmalıdır başlığında yazdığım düşüncelerime ve daha evvel yazdığım, Türkiyeli Başbakan, Türklere sınav yaparız, Suriyelilere yapmayız diyebiliyor başlıklı yaazılarıma neredeyse çok yakın olan, daha açık bir yazı okudum.
Bu yazıyı, kendi yazıma destek kabul ederek paylaşıyorum.
Bir de soru yönelteyim.
Rize'de Suriyeli mülteci neden yoktur ya da yok denecek kadar azdır?
Türkmen düşmanlarına Türkiye kapılarını açtı, amaç Kürdistan nüfusunu yapılandırmak.
Türkmenlerin yerleştirilmesini istemeyen Suriyeli mülteciler polisle çatıştı, Türk Bayrağı'nı indirip kendi bayraklarını astılar.
Bölücü AKP, üst düzey işlere memurluklara bile sınavsız ve hatta diplomasız aldığı yakınları yetmiyormuş gibi, iktidara geldiğinden bu yana; tek bir şaibesiz sınav da yapmadı.
Bunların dışında; kuzeyde büyük Ermenistan, güneyde ise büyük İsrail’i oluşturup birbirleriyle sınır komşusu yapmak için Suriye'yi bölmekte kullanılan teröristlerin ülkemize kaçan yakınlarını Suriyeli veya mülteci adı altında üniversitelere sınavsız aldıklarını bizzat DAVUDOĞLU itiraf etti.
Ülkemizde diplomalı işsizler varken; mülteci adı altında Suriye’den kaçan bölücü teröristlerin yakınları öğretmenliğe alınıyor.
Peki, hiç düşündünüz mü; Suriye'den mülteci olarak çıkanlar neden çıkıyorlar?
Pekâlâ, ülkelerinde kalıp ülkelerini sömürgeciliğe karşı savunabilirler ve bunu yaparlarsa resmi ve hukuki Suriye rejimiyle hiçbir sorun yaşamayacakları gibi, aksine rejimi korumaya çalıştıkları için rejim tarafından da destekleneceklerdir.
Demek ki Suriye’den kaçanlar, rejimi anlamayan, rejimle sorunu olan ve rejime karşı olanlardan oluşuyor. Yoksa, kaçmalarını gerektirecek herhangi bir başka durum yok. Gerçekten mülteci olsalar bile, mülteci olmak hem edilgenlik hastalığıdır hem de savaşmadan vatanı düşmana teslim edip kaçtıklarından haindirler.
Mülteci, savaşamayacak kadar zayıf değildir; çünkü gerçek zayıflar, yerlerinden bile kımıldayamayacak durumdadır. Mülteci, korkaktır, eziktir, kişiliksizdir; kaçarak vatanına ihanet ettiği gibi başka zaman ve yerlerde de kendine ve herkese ihanet eder.
1991 Irak işgalinde ülkemize doluşturulan 150 bin terörist ne oldu?
Bugün HDP'ye oy veren veya bizzat içinde görev alanların ne kadarı o zamanki mülteci bölücülerinden oluşuyor?
Suriye’yi bölmede kullanılan teröristlerin, 2 milyon 500 binden fazla yakını, mülteci adı altında ülkemizde beslenip barındırılıyor.
Yorum
-
-

Siirt'te aranan 2'si kadın 3 PKK'lının fotoğrafı dağıtıldı
Yorum
-
-
-

Türkiye'de bombalar patlıyor.
Bombayı patlatan teröristlerin eğitim merkezi hep Suriye olarak ön plana çıkmaktadır.
PKK'lısı, IŞİD'lisi eğitimi Suriye'den alıyor,
kevgire dönmüş sınırlardan rahatlıkla Türkiye'ye girip çıkıyorlar. Elini kolunu sallayarak terör eylemlerini gerçekleştiriyorlar.
Türkiye'nin terör ve terörist yatağı haline gelmesinin yegâne sebebi AKP iktidarıdır.
Şuan Türkiye'de 3-4 milyon Suriyeli olduğu konuşulmaktadır.
Sokaklarda yürürken Türkçe konuşandan çok
yabancı dille konuşan Suriyelilere rastlanmaktadır.
Yorum
-

AL EVİNE BESLE YALNIZ EVİNDEN DIŞARI SALMA
ÇORAPLARI ARAPLARI KIRMANÇİ KIROLARI
Yorum
-
-
-
-
bir ayet bir hadis bir kaçda timsah gözyaşıtarık37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AL EVİNE BESLE YALNIZ EVİNDEN DIŞARI SALMA
ÇORAPLARI ARAPLARI KIRMANÇİ KIROLARI
kendileri saraylarda konutlarda yüzlerce koruma altında
bizim gibi kerizlerde onlar gordaşımızdır vs martavallarla
kendileri içlerinden en gaymaklılarını kürtlerle seçip
düdükleme sevdasında çer çöpleride bize besletiyorlar
çorapların kekoların bombacı ve pompacıların
geçen bir olay yaşadım dünkü anlattığımın haricinde
Bursa yeşil cami avlusunda birisi bir nargile içiyor ama
Terörist gibi tip
döndüm yandan yandan kesiyorum esrarkeşler gibi nargile çekiyor o... evladı
cafeciye bu da ney olum tütünün içine kenevirmi koydunda bu kadar iştahlı çekiyor bu
keko dedim duydu kulakları eşşek kulağı gibi düşmeye başladı
cafeci yok abi burda olmaz falan diyor ama tırstıda
suriyeli o dedi
vay .....................nın dedim ulan bizim mehmetçik
sizin toprakları kurtarmak için can veriyor sen burda
nargilenin marpucunu yalıyorsun dedim kalktım ayağa
hemen hesabını ödedi bir gidişi var ama kafa yapmış iyice
yengeç gibi yan yan gidiyor
kısacası
onların karıları düdüklemek için getiren kürtlerle
Suriyeli Vatan hainleri rahat
elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan