Cafe ELİT
Collapse
This topic is closed.
X
X
-

Kürtlerin gözü Türkmen toprağında
Türkmeneli Partisi Genel Başkanı Riyaz Sarıkahya, Irak’ın Tuzhurmatu kentinde
peşmergelerin Türkmenlere hâkimiyet kurmak amacıyla saldırdığını söyledi.
Sarıkahya, “Kürtler, Türkmen topraklarını kendilerine katmaya çalışıyor” dedi.
Kürt gruplardan oluşan peşmergelerin, Türkmenleri sürekli taciz ettiğini kaydetti.
O bölgede aynı zamanda Peşmergeyle birlikte PKK militanları da var.
Sivil halka karşı tanklarla saldırı düzenlediler.
Yorum
-
-

Diyarbakır’daki Gazi Yaşargil ve Selahaddin Eyyubi hastanelerinde
yüzlerce PKK'lı teröristin sahte isimle tedavi edildiği ortaya çıktı.
Yorum
-

Dün Bursada yaşanan ve ucuz atlatılan canlı bomba saldırısının arkasından
PKK çıktı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul, Afyon, Mardin, Urfa'nın da
aralarında bulunduğu şehirlerde 10'dan fazla kişiyi gözaltına aldı.
Yorum
-
-
-
Selahattin Demirtaş yine sahnede! PKK'yı kurtarmaya çalışıyor
9 aydır devam eden operasyonlarda 5 bin civarında silahlı teröristini kaybederek ağır darbeler alan bölücü terör örgütünü kurtarma çabaları sürüyor. Bitme noktasına gelen PKK için HDP'li Demirtaş yine sahneye çıktı.
Güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonlarla bitme noktasına gelen terör örgütünü kurtarmak için batı merkezli başlatılan propagandalar hız kazandı. PKK'nın bitme noktasına geldiğine dair itiraf HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan geldi.
Demirtaş “Kandil'in müzakere için hazır olduğunu” söyledi.
Demirtaş, PKK'nın kurtarılması için hükümete sözde barış baskısı yapılması çağrısında bulundu.
Bölücü örgütü savunan ifadeler kullanan Demirtaş, teröristlerin kaçarken yaptığı infazları güvenlik güçleri yapmış gibi anlattı.
Yorum
-
Yorum
-
Bu 1988 yılında getirilen sadece kayıtlı rakam
Üreme ile şu an 10 milyon olmuştur.
Suriyeden gelenler ise 3.5 milyon kişi
ve buda kayıtlı rakam en az 5 milyon vardır
on yıl sonra bebek mamasıyla vuruşan bu vatanını
satıp kaçanlarla birlikte 40-50 milyon olurlar
ekmek elden su gölden vergi yok fatura yok
ilaç bedava sağlık bedava
Türk milletinin derisi yüzülüyor bu haklardan
yararlanabilmek için ve 1 veya 2 çocuğunu
besleyebilmek için Özalın yanlış politikalarını bu gün
ampuller uyguluyor
TÜRK MİLLETİ UYANIK OLMALI
Yorum
-
Adana'da Bebeği kuvözdeki anne bakım masraflarını karşılayabilmek için fuhuş yapıyordu.
http://blog.milliyet.com.tr/suriyeli...?BlogNo=371822

Türkiye'ye sığınan Türkmenler devletten bir kuruş bile yardım alamıyor.
Sağlık hizmetleri Suriyeliye bedava,Türkmene tarifenin üç katı ücret
Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan hayat kadınlarından N.G., fuhuş yaptığından ailesinin ve eşinin haberi olmadığını söyleyerek, "Erken doğum yaptım. Bebeğim kuvözde tutuluyor. Onun bakım masraflarını karşılayabilmek için fuhuş yapıyordum. Emzirme saatim geldi, acil gitmem gerekiyor" diye ifade verdi.
Ekiplerin yaptığı araştırmada bebeğinin hastanede olduğu belirlenen N.G. ile birlikte ifadesi alınan 22 kadın, sağlık kontrolünün ardından serbest bırakıldı.
http://www.gazetevatan.com/adana-da-...-939866-yasam/
Türklerin sadece alınterleri toprakları değil artık namuslarıda
peşkeş çekiliyor dolaylı yollardan
Yorum
-

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kûtü'l-Amâre zaferinin yıl dönümü olarak kutladığı “Kut Bayramı”, İngilizlerin isteği üzerine 1952 yılında müfredattan çıkarılmış ve bir daha kutlanmamıştı.
BİR MİLYON İNGİLİZ STERLİNİ TEKLİF ETTİLER
Kûtü'l-Amâre savaşında İngilizler aldıkları ağır yenilginin ardından Halil Paşa’ya kuşatmayı kaldırması karşılığında bir milyon İngiliz sterlini teklif etmiş ve Halil Paşa bu teklifi reddetmişti. Lawrence “Osmanlı Türkleri içinde devletlerinin hayat ve varlığının kritik bir safhaya girdiğini hissedenler yok değildi. Onlar, devletlerinin mevcudiyetini devam ettirebilmek için fevkalade fedakarlıklara ihtiyaç olduğunu hissetmenin bilinciyle her şeyi yapmışlardır.” diyerek Kûtü'l-Amâre zaferinin Osmanlı tarihindeki ehemmiyetini vurgular.
BRİTANYA ORDUSU'NUN HEZİMETİ
Türkiye’nin NATO’ya girdiği tarih olan 1952 yılına kadar Türk silahlı Kuvvetleri’nin bayram olak kutladığı Kûtü'l-Amâre zaferi için tarihçi İlber Ortaylı, “29 Nisan 1916 bir imparatorluğun genç komutanlarının Britanya ordusuna itibar kaybettiren bir zafer kazanmasıdır" dedi.
İlber Ortaylı “Kûtü'l-Amâre Zaferi Britanya kamuoyunda hiddetli bir tepki yarattı. İngiltere iki asır boyunca Napolyon savaşları dahil hiçbir yerde I. Cihan Harbi’ndeki kadar uzun ve kırıcı savaşlardan geçmemiştir. Çarpıştığı temel düşman kuvveti Türk İmparatorluğu’nun ordularıdır. Bunun Britanya yönetici çevrelerinde yarattığı hiddet Mondros Mütarekesi’nde ve müteakiben görülecektir.” diyerek bu zaferin İngiltereyi nasıl sarstığını anlatıyor.
VARLIK VE YOKLUK SAVAŞINDA KAZANILAN ZAFER
İngiltere Kut yenilgisinin, itibarını sarsması sebebiyle Kut zaferinin bayram olarak kutlanmamasını istemişti. Kut Bayramı sömürgeleştirilmiş ve sömürgeleştirilmesi planlanan coğrafyaların varlık ve yokluk savaşında kazandığı bir zafer olarak büyük bir ilham kaynağıdır."
Yorum
-
-

CHP'li Hilmi Yarayıcı'dan HDP'li Sırrı Süreyya Önder'e 'dokunulmazlık' yanıtı!
Sırrı Süreyya Önder CHP’li vekillere seslenerek; “Yarın öbür gün cezaevlerine konulacaksınız …Cezaevinde dinlemek üzere “Kendim Ettim, Kendim Buldum” şarkısını şimdiden repertuarlarına almalarını öneriyorum” diyor.
hapishane şarkısı öneren Sayın Önder’e hatırlatmak isterim ki cezaevlerinde “Daha fazla cesaret” türküleri söyleyen, “O duvarlarınız vız gelir bizlere” diyen geleneğin temsilcileri de vardır. Bu anlamda Sayın Önder bizi düşünmesin içi rahat olsun, dün olduğu gibi yarında söyleyeceğimiz türküler umut, cesaret ve kavga türküleridir.
Önder’in sözcülüğünü yapmakta olduğu siyasi geleneğe olan eleştirilerimizi içinden geçtiğimiz süreci göz önünde bulundurarak saklı tutuyoruz.
Yorum

Yorum