Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bunlar aydın değil ki, bunların topu çapsız!
Akademik ünvanlı, bin küsür ipsiz-sapsız!..
Bunlar aydın geçinen, Türk düşmanı kitapsız!..
Bunlar kahpe tamam da, peki ya siz nesiniz?
Siz var ya, siz bunlardan, çok daha kahpesiniz...
Sebenine gelince, bu imzacı zevatlar,
Bunlar daha dün size, güç veren zerzevatlar!
Bunlar hep "Yetmez amma, evet" diyen kavatlar,
Dün hısım... Bugün hasım! Gürleyiniz, esiniz!..
Yazıklar olsun size, vallahi bak yazıklar!
Demedim mi ben size, bunlar kanı bozuklar!
Yahu bunlar sizlerin sivrilttiği kazıklar!
Kazıklar battı diye, zırvalamayı kesiniz!..
Bunlar has bahçenizin kızıl açan gülleri!
Büyük Ortadoğu'nun, açılım bülbülleri!
Hani şu sizin meşhur "akiller"in dölleri,
Yani bunlar hep sizin, pisliğiniz, pisiniz,
Çıkarınız olunca bunlara taparsınız!
Çıkarınız bitince it gibi kaparsınız!
Siyasi çıkar için her şeyi yaparsınız...
Sadece bunlar değil, sizler de sahtesiniz,
Hainleri Habur'dan doldururken birdiniz,
T.C.'leri devletten kaldırırken birdiniz,
Bunlar Türk'e, Türklüğe saldırırken birdiniz,
Biz, bunlar hain derken, çıkmıyordu sesiniz,
Ozan Arif diyor ki; aklanmaya kalkmayın,
Bu leke sizden çıkmaz, paklanmaya kalkmayın,
Siz bunlara çatarak, saklanmaya kalkmayın,
Keliniz görünüyor, çünkü düştü fesiniz,
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Cudi Mahallesi'nde, bodrum katında yaralılar bulunduğu iddia edilen evin yakınlarında
bir grup terörist güvenlik güçlerine ateş açtı.
UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU
Saldırıda ağır yaralanan bir uzman çavuş, kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde
müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
İlçede terör örgütü mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve bölgenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor.
ŞEHİT OLDULAR
Cudi Mahallesi Reyhan Sokak'ta teröristlerce düzenlenen saldırıda bir asker ile bir polis memuru ağır yaralandı. Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı polis ve asker, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Cizre'de PKK'nın hücre evine yapılan operasyonlarda HDP'li belediyelerin teröristlere gönderdiği yardım kolileri bulundu.
El altından veriliyor
Güvenlik kaynakları, HDP'li belediyelerin, vatandaşa 'sosyal yardım' adı altında dağıtılması için hazırlanan kolileri terör örgütüne el altından ulaştırdığını belirtiyor. Geçtiğimiz aylarda da, birçok terör yuvasından HDP'li belediyelere ait araç ve gereçler çıkmış, güvenlik güçleri tarafından baskın düzenlenen bir mağarada ise HDP'ye ait bildirge ile broşürler ele geçirilmişti. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise, PKK'ya destek verdiklerini inkar etmiş, "Aramızda organik bir bağ bulunmuyor" açıklamasını yapmıştı. Öte yandan HDP'li belediyelere ait 'yardım kolileri'nin bulunduğu hücre evinde kullanılmamış battaniye, yorgan ve nevresim takımları dikkati çekti. Başka bir evde de el yapımı patlayıcı ile bomba yapımında kullanılan amonyum nitrat bulan güvenlik güçleri, olası tuzaklara karşı tedbirleri artırdı.
Yorum