Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Başka ocaklar açacaklarına bu ocağa bakım yapsalardı.bakım için Sondaj makinesi alacağız deselerdi
parmağımdaki yüzüğü çıkarır verirdim.
Yeni yasadan dolayı 150-200 lira yemek parası vermemek için aşağıda yemek yiyorlardı. Bizim canımızı yediler.
Herkesin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” dedi.
Yargı, Emniyet ve Maliye'de rutin işlemler dışında imza bile atılmıyor.
7 Haziran seçim sonuçları en çok bürokrasiyi vurdu. AKPnin 2023 yılına kadar iktidarda kalacağını inanan bürokrasi, seçimlerden koalisyon hükümeti çıkması üzerine adeta paniğe kapıldı. Yargı, emniyet, Maliye gibi son dönemde gündemden düşmeyen kurumlar başta olmak üzere bir çok kamu kurumunda, rutin işlemlerin dışında bir karara imza atılmaz hale geldi. Olası bir koalisyon hükümetinde yargılanmaktan korkan bürokratlar da, 13 yıllık AKP döneminde yapılan ihaleleri, hukukçuları bir kez daha inceletmeye başladı. Bürokraside yaşanan paniğin ayrıntıları şöyle:
:he: :kahkah: ley:
7 ARALIK DOSYASI ENDİŞESİ
Bürokratların paniğe kapılmasında, CHP ve MHP gibi olası koalisyon ortaklarının yolsuzlukların üzerine gidileceğine yönelik açıklamaları da etkili oldu. Özellikle, 17 Aralık yolsuzluk dosyasının, hükümet kurma çalışmalarının bir numaralı maddesi olarak açıklanması, kamudaki endişenin artmasına yol açtı.
MINTIKA TEMİZLİĞİ BAŞLADI
Bu gelişmeler, bürokraside bir anlamda mıntıka temizliği başlatılmasına yol açtı. Bir çok kamu kurumunda, AKPnin 13 yıllık iktidarı döneminde yapılan ihaleler ve alımlar, hukukçular tarafından gözden geçirilmeye başlandı. Yine Ankara kulislerinde dolaşan bilgilere göre, bazı kurumlarda evrak imha işlemleri başladı. Hatta, örtülü ödenekten pay alan ve bu kalemden yurt dışında çeşitli harcamalarda bulunan bir kamu kurumunda, 7 Haziran gecesinden itibaren evrak imha işlemi başladı. Özellik bir bürokratın, sandıkların açılmasının ardından gece makamına giderek, evrakları imha etmeye başladığı konuşuluyor.
Tel Abyad IŞİD kontrolünden çıktı yeni tehlike baş gösterdi.
On binlerce Suriyeli'nin boşalttığı şehre PYD akın etti.
Muhalifler net konuştu: PYD hükümet kurarsa yeni savaş başlar
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Tel Abyad’ı bombalayarak
Türkmen ve Arapları göçe zorlamasını değerlendiren uzmanlar,
“Bu 1918 tarihli Wilson Bildirisi’nin sinsi bir şekilde hayata geçirilmesidir."
Türkleri Arkadan hançerleyip Osmanlıyı parçalamaya yardım ve yataklık eden Arapların Torunlarının gördüğü Zulüm
İsrail için yeryüzündeki tüm kavimler onların köpeğidir (Kutsal Kitaplarındaki 1.ayet)
Dün şu an bu zulme maruz kalan kardeşlerimizin Dedelerinin Osmanlıya yaptığı gibi İngilizle ABD ile İsraille işbirliği yapıp Türkleri hançerletir onlara yardım ve yataklık ederse İngiliz İsrail için bir arap ne ise Kürtte odur hiçbir kıymeti yoktur Son kullanım süresi Dolduğunda Torunlarınıza aynen Yukarıdakinin daha beterlerini uygulayacaklar Arapların İsyan babası şerif hüseyinin ölünceye dek kafayı avuçlarının içine alıp ben ne yaptım diyerek höngür höngür ağlaması kar etmedi Arap Dünyası şu anne canını ne namusunu koruyamaz durumda bir dilim ekmeğe muhtaçlar İsraile ABD ye köpeklik eden yöneticileri hariç
CHP’den İstanbul milletvekili seçildikten sonra mazbatasını alarak Meclis’e gelen Ermeni asıllı milletvekili Selina Doğan, kaydını yaptırdıktan sonra gazetecilerin sorularına cevap verdi.
"YAHUDİ BİR ALBAY GÖRMEYİ DE DİLİYORUM"
"Sadece milletvekili değil, sadece Ermeni değil, farklı kamu görevlerinde de, örneğin Süryani bir hakim,
Yahudi bir albay görmeyi de diliyorum"
Yorum