Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
PKK unsurlarının tacizde bulunduğu Dağlıca’da askerin birkaç gün önce operasyon izni talep ettiğini ancak talebin Hakkari Valiliği’nce geri çevrildiğini kaydetti.
Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi kaçak ile mücadele ekipleri, kaçak elektrik kullanmak üzere yapılan ‘altyapı’ çalışmalarını ortaya çıkardı.
Diyarbakır Doğal Gaz Dağıtım Anonim Şirketi (Diyargaz) ile bir çalışma yaptı. Dicle EDAŞ ekipleri, yaptıkları bu çalışma sonunda, Diyarbakır merkez Kayapınar, Yenişehir ve Bağlar ilçelerinde doğalgaz verilen binalarda, doğalgaz aboneliği almayan daireler ile düşük tüketim sahibi doğal gaz abonelerini belirleyerek, geniş kapsamlı denetim için harekete geçti.
TÜM DAİRELERE HARİCİ KAÇAK HAT ÇEKİLMİŞ
merkez Kayapınar, Yenişehir ve Bağlar ilçelerinde Kaçak taramaları sırasında özellikle yeni yapılan binalarda akıl almaz kaçak elektrik kullanımına dönük ‘altyapı çalışması’ gerçekleştirildiği belirlendi.
Bina aydınlatmalarından, sıva altından, asansör boşluklarından apartman dairelerine kaçak kullanım için harici elektrik hatları çekildiği saptandı. Bazı binalarda ise bu durumun abartılarak, istinasız tüm dairelere harici kaçak elektrik hattı çekildiği ortaya çıktı.
YÖK Denetleme Kurulu'nun raporunda, eğitim bilimleri alanında 120 tam puan alan 350 adayın 70'inin karı-koca olduğu, 23'ünün ise akraba olduğu belirtildi.
Bunların 70'inin karı-koca olduğu, 23'ü arasında ise akrabalık bağı bulunduğu belirtilen raporda,
120 tam puan alan 350 kişiden 52'sinin
aynı adres, apartman, site ya da sokakta ikamet ettiğine yer verildi.
Ayrıca, sınavda 100 ve üzerinde ham puan alan 3 bin 227 adayın
446'sının karı-koca ve 191'inin akraba olduğu, 980 kişinin aynı adres,
apartman, site ya da sokakta ikamet ettiği belirlendi.
Gazi Muhtar Paşa Bulvarı’nda yapılan denetimde ise zabıta ekipleri karısını savaşta kaybeden ve geçen yıl kente geldiği öğrenilen Abdurrahman El Halit’i 5 yaşındaki kızıyla birlikte dilenirken yakaladı. Vatandaşların da şikayet ettiği Suriyeli dilenci ile kızı zabıta karakoluna götürüldü. Burada üzeri aranan Abdurrahman El Halit’in kabanının ceplerinde gizlediği çorapların içerisine doldurduğu paralara ulaşıldı. Suriyeli dilencinin gizlediği 11 bin 721 lira ile 8 bin 850 Suriye lirasına el konuldu. Zabıtaları da şaşırtan Suriyeli dilenci ile kızı yapılan işlem sonrası İslahiye ilçesindeki sığınmacı kampına gönderildi.
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınmadan önce odasına keşif amaçlı giren ismin kim olduğu merak ediliyordu.
Adliyenin incelenen kamera kayıtlarına göre savcı Mehmet Selim Kiraz’ın 6.kattaki odasının
ilk ziyaretçisi saat 08.39’da Halkın Hukuk Bürosu avukatlarından Şükriye Erden’di.
Şükriye Erden'in terörist ve polislerle müzakere eden ekipte yer alması dikkatlerden kaçmadı.
Mustafa Kamalak'tan Emniyet'e saldırıyla ilgili çarpıcı açıklama
Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırıda teröristin daha önce Taksim'deki polis noktasına silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan DHKP-C üyesi Elif Sultan Kalsen olmasını değerlendiren SP lideri Mustafa Kamalak "Eğer gerçekse bir gafletle değil ihanetle karşı karşıyayız" dedi.
Yorum