Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, "Noel Baba adam değildir. Bu Hristiyan dininin vahşi kapitalizme alet olmasını temin eden adam budur" dedi
“Madrabazın tekidir. Adam olsa bacadan girmez. Bu Hrıstiyan dininin vahşi kapitalizme alet olmasını temin eden adam budur. Bir defa adam olsa kapıdan girer, niye bacadan giriyor? Noel baba sahtekarın önde gidenidir.
Teşhisi doğru koyalım: Bu düpedüz etnik temizliktir!
Çözüm süreci” elbette halkın destek verdiği bir umut projesi. Devlet bu projeye halel gelmemesi için bölgede ağır çekim modunda. Buna mukabil, silahlı dağ kadrolarını sınır dışına çekeceği söylenen terör örgütü unsurları ise konumlarını muhafaza etmekle kalmıyor, şehirlerde zemin oluşturuyor. Ve 6-7 Ekim’den beri milletin gözünün içine baka baka etnik temizlik yapıyor. Diyeceksiniz ki, ‘ölen de Kürt, öldüren de, neresi etnik temizlik!’
Ben de diyeceğim ki, ‘şu sıralar terör örgütüne teslim olmayan herkes Türk’tür!’
Asıl hedef, terör örgütünün rakip gördüğü bir siyasî hareket değildir. Terör örgütü onlar üzerinden mesaj veriyor: Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla! Tercümesi: Şu anda Hüda-Par’a saldırıyorsam da, asıl hedefim AK Parti!
Asıl mesaj, bölgede AK Parti’ye oy veren yüzde 40’lar civarındaki kitleyedir.
PKK ile HÜDAPAR'lılar arasında çatışmaların yaşandığı Şırnak’ın Cizre ilçesinde 4 mahalle tamamen
YDG-H'nin kontrolünde. Söz konusu mahallelerde çeşitli çap ve markalarda yüzlerce silah,
el yapımı patlayıcı bu gençlerin elinde.
6-7 Ekim Kobani ayaklanmasından cesaret alan örgütün kirli planı deşifre edildi. İşte rapordaki ürperten tespitler.
CİZRE’de 7 bin, Yük-sekova’da 5 bin, Şemdinli’de bin silah dağıttı.
TERÖR örgütü, telsizli-donanımlı asayiş birimlerini devreye soktu.
ASKERİ karakollara paralel olarak, kendi karakollarını kurdu…
ŞEHİR ve ilçelerdeki gençlik yapılanmasına, her aileden bir kişinin gönderilmesini şart koştu…
Yorum