Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde 18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağındaki kurtarma çalışmaları sırasında çıkan hafriyat,
ocağın yakınana dökülüyor. 50- 60 yaşları arasındaki kadınlar ise evine yakacak olarak götürmek için hafriyatın içindeki
kömürleri topluyor. İsimlerini vermek istemeyen kadınlar, "Hala 16 evladımız orada ama bizim de yakacağa ihtiyacımız var"
sözleri yürekleri dağladı.
Diyarbakır'da 29 Ekim'de eşiyle semt pazarında alışveriş yaparken şehit edilen Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'yu şehit eden hain yakalandı
Polis, 'yardım ve yataklık' suçlamasıyla türkü bar işletmecisi 50 yaşındaki C.A.'yı da gözaltına alırken, saldırıda kullanıldığı sanılan tabancanın da ele geçirildiği belirtildi.
Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun her yerde aranan cinayet şüphelilerinden Y.E.T., bugün akşam saatlerinde saklandığı Terzialiler Mahallesi'ndeki bir türkü barda yakalandı. Ayrıca Y.E.T.'nin saklanmasına yardım ettiği ileri sürülen işyerinin işletmecisi C.A. da gözaltına alındı.
Yorum