monarosa1 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
#diren şortcu
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
monarosa burda pozisyon açılışı için kuzu'nun yaptığı gibi önceden belirlenmiş bir seviye yok,olaylar spontan gelişiyor yani sko'nun gün içi hareketlerini yakalamaya çalışıyoruz.Günlük yükseğe giderse short'tan çok aşağılara giderse long'dan kazanma peşine düşüyoruz.Tabi yol kazaları ve skender'in tuzakları kayba neden olabilir,bu durumda zararına pozisyon kapatmak gerekir.Bu hareketleri Reis güzel yapıyor,zaten aldığı pozu anlık yazıyor.herkese bol kazançlar.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
-
Metodunuzu anlıyorum.bol şanslar dilerim herkese..ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermonarosa burda pozisyon açılışı için kuzu'nun yaptığı gibi önceden belirlenmiş bir seviye yok,olaylar spontan gelişiyor yani sko'nun gün içi hareketlerini yakalamaya çalışıyoruz.Günlük yükseğe giderse short'tan çok aşağılara giderse long'dan kazanma peşine düşüyoruz.Tabi yol kazaları ve skender'in tuzakları kayba neden olabilir,bu durumda zararına pozisyon kapatmak gerekir.Bu hareketleri Reis güzel yapıyor,zaten aldığı pozu anlık yazıyor.herkese bol kazançlar.
Yorum
-
Teşekkür ederim uyarınız için. 6-7 Yıldır Viop yaparım ve bu zalimden çok çekmişimdirihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇakır umarım teminatın yetecek kadar kuvvetlidir.Aman diyim aldığın pozisyon viop'a ayırdığın meblağın 1/10'unu geçmesin.9/10 teminatta kalacak,yoksa bu sko çok zalımdır adamın aklını alır çaresiz kalırsın
)
Akşam açtığım 6472 leri 6430 le kapadım. 6470 den bir kademeyle tekrar başladım.
Size de bol şans ve bereketli günler dilerim" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
günaydın reisREİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın esnaf, bugün bende bi siftahımı yapayım, boş boş bakmayla olmuy
6620 den bi dene şort cetonu salladım langırt köy sandığına
Sanırım Nisan vade yolladın jetonu.Temettü tarihleri henüz açıklanmamışken riskli değil mi uzak vade" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Ben kabul ettim reis. Sko nun şakası olmazREİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70 puan teklifi geldi,kabul etsem mi ki
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
İyi günlerde harca Çakırmetin abi, skender mazut bulursa fışkırttırır, dikkatli olmak lazım. Kar cebe yakışırmış, tebriklerÇakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kabul ettim reis. Sko nun şakası olmaz
))
BaLtaCı
kârda otur,zarardan cabuk cık...
Yorum
-
Jetonları sayıyordur kesinREİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi günlerde harca Çakırmetin abi, skender mazut bulursa fışkırttırır, dikkatli olmak lazım. Kar cebe yakışırmış, tebrikler
))
Yorum
-
Aynen hocam .Bugün iyi çarptık onu.Kinlenmiştir şimdiREİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi günlerde harca Çakırmetin abi, skender mazut bulursa fışkırttırır, dikkatli olmak lazım. Kar cebe yakışırmış, tebrikler
))
)
Korkarım 6617 ye kadar sürer şimdi. Ben kenara çekildim" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
En güzelini yaptın.Ben 6410 ağırlığındaki shortları bütün gün hamal gibi taşıdım.Sırtım ,belim ağrıyor ama bu ağırlıktan kurtulamadan çalı dibine sinecem ,yarın inşallah bu ağırlığı sko'ya devrederiz biraz da o taşısınÇakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen hocam .Bugün iyi çarptık onu.Kinlenmiştir şimdi
)
Korkarım 6617 ye kadar sürer şimdi. Ben kenara çekildim
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
Yorum