Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sko agam hemen 4000 puvanı verdim al git dedi ama yüz vermedim çünkü kuzu emmim asgari ücret ilan edilince göçeriz dedi ben de büyük avı bekliyorum aç bir timsah gibi
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Kuzum göçer dedi ama sko'nun s.kinde değil güzel fışkırttı yukarı, 6000'den önce shortlamam derken 5950 ilk kademe oldu,kuzum 3 saat içinde bisti göçertmezsen sko hesabı bana ödetecek
5920 yi geçebilirse 5940-5960 arasından dönebileceğini düşünerek bir short denemesi yapacağım
Yoksa aşağıda 5860'ı aşağı kırarsa kamyonun freni patladı deyip yine shortlanabilir
Ne üstte 5920'yi yukarı ne de altta 5860'ı aşağı kırmadı.Böylece günü malsız ve çulsuz olarak tamamladık,pazartesi yeni simülasyonlarla furuşmaya devam
Günaydın günlükçü dostlarımız
Sko fırtına gibi girdi maça,yarın viop 30 kontratları başlangıç teminat artışını da düşünürsek acımasız bir short squeeze yapılıyor.
Kan gövdeyi götürmeden bu mengeneyi gevşetmezler.Tabi bunun yanında iyi yerden short yakalanırsa işin sonunda büyük kazanç var.
Herkese iyi tradeler.
Skender emmi çok direndi, herifi zorlamayım bağri, kar cebe yakışırmış
6264 flat
Bugünkü cigara parasını aldık
birazda yarın oynarık... Nassa borsada fırsatlar hiç bitmez, hergün para dağıtıyorlarlar burda
Yorum