Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Skender bugün şortculara fena para dağıttı, tabii biz anca seyrettik, neyse ki türübünden seyrettik ya malda yada lönkte yakalansaydık fena çarpacakmış.
kazananlara tebrikler, akşam bakalım kasada ki cetonlar ne alemde
Emeği geçenlere teşekkürler..
Reis ben biraz erken shortladığım için toplamda anca 5000 puvan karı cebe koyarak bu furuşmadan yaylaya çıktım.
Tekrar dereye artık şubat vadede inerim
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Ücbin beşbin önemli olan kar cebe yakışır olması
Borsada fırsatlar hiç bitmez, her gün para dağıtıyorlar burda
Bugünkü en düşük rakkam 5400 Yarın bu rakkam altına inmezse sert fışkırtma beklerim skender emmiden
Bugün kasada 15bin018 ceton daha eksilmiş, skender poz.u kapatınca düştük heralde
Reis bence stoplosslar çalıştı bunlar pozisyon kaparken skender mecburen long oldu.Yeteri kadar pozisyon kapandıysa bir tepki bekleriz , yarın bu tepkide nasıl para yapacağımıza bakacağız nasılsa skender hergün para dağıtıyor
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
her gün burda para dağıtıyorlar iken türübünden izlemek sıkıcı
Ben siftahımı yapıyorum, fışkırttırırsa akşam hesabı öderiz
5691 şort bi dene attık makinaya
Yorum