günaydın, bol kazançlar efendiler.
Anti Üstad - BoL-Ho-Macd-Rsi- Charts..
Collapse
X
-
-
ismim yavuz. zamanla tanıyacaksınızdır beni.. her şey içi para dolu siyah çantalarla gelen üç kişiyle tanışmamla başladı.
Yorum
-
büyük balık beni de hep heyecanlandırmıştır reis beyREİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermasadaki balık cok büyük oldugu icin pala dalgalanmayı mümkün oldugu kadar minimuma indirip balığı ürkütmüyo bence
Yorum
-
-
sami mi paylaşımlar bekliyoruz inşaallah fazla kuru kalabalık olupda olumlu olumsuz bişilerden ziyade mantıklı olması daha güzelazgın boğa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterramazandan dolayı fazla kimse yok herhalde bu sitede veya herkes işinde, gücünde..Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
öyle bir tokat yedim ki yeğenim, önümü göremiyorumeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersami mi paylaşımlar bekliyoruz inşaallah fazla kuru kalabalık olupda olumlu olumsuz bişilerden ziyade mantıklı olması daha güzel
Yorum
-
Günlük sistemler sattaydı yine 200 günlüğe düştü ....
Sistem en dandik olsada şart
5-10 günlk kesişmeye baksan başlı başına sistem.
Sıkışma trende döner mi sorusu...
Yksa 200 gün ii bi alım yeri
Ben sistemsiz almıyorum cüzi longdayım
Sakin işlem yapıyorum
Umarım bu sakinliği ve sistem ort fiyat dan sapmam
Yorum
-
-
Mehmet bey bugüne kadar ki paylaşımlarınızın bir çoğunu inceledim.. yaptığınız işlemler ibretlik gerçekten.
en yüksekten dolar almışsınız, en dipten kağıt satıp en tepeden alımlar yapmışsınız.
umarım yüksek meblağlarda oynamıyorsunuzdur.
Yorum
-
evet 218 dip olacaktı üstadlar öyle buyuruyordu acaba olurmu derken elime verdiler...azgın boğa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMehmet bey bugüne kadar ki paylaşımlarınızın bir çoğunu inceledim.. yaptığınız işlemler ibretlik gerçekten.
en yüksekten dolar almışsınız, en dipten kağıt satıp en tepeden alımlar yapmışsınız.
umarım yüksek meblağlarda oynamıyorsunuzdur.
ibretlik
aslında macd olsun ortalamalar vs. hepsi satta olduğu görülüyor..
üstadlara bulaşınca öngörüyle böyle oluyor..
şimdi mesela sistemler dolarda satta hiç oralı olmuyorum
...
alım yok..
bu düşüş trende dönüşürmü ?
dönüşebilir !
burdan yükseliş başlarmı başlayabilir !!
hiç öngörü yapmıyorum sistemler ala geçerse alacağım şimdi sadece bakıyorum dolara..
200 günlükten %10 dolar lönkdeyim sakin bi şekilde bekliyorum !!!
Yorum
-
%10 un benim 100.000 dolar karşılığı poz.
1 milyon dolardan fazla almıyorum kaldıraçlı
kaldıraç 75 bende
%3 zarar ettim full 1 milyon dolarda 30 bin dolar
üstadlara uyup !!!
amk ya
Yorum
-
-
-
tcmb 20 milyon dolar satışlara devam ediyor
Yorum
-
Cevap yazmamanızdan , bu sitede oldukları sonucunu çıkarttım
Demekki dikkatli olmamız lazım , teşekkürler
azgın boğa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangi üstaadlar ? bu sitede mi yoksa tanınmış borsa yorumcularından mı bahsediyorsunuz ?
Yorum
Yorum