piyasa düşmüş düşerken bazıları çıkcak bazıları düşcek diyo.sorun yok. ama herkes sen dahil tek bir yöne hemfikirseniz, çok dikkatli olmalısınız. hele hemfikir olunan yöne şiddetle bir türlü gidemiyor;heleki aksi yöne gidiyor; alarmlarınız tecrübeniz orda bağırmalı artık.
Anti Üstad - BoL-Ho-Macd-Rsi- Charts..
Collapse
X
-
Yok abi işlem felan
Bu saatten sonra
ArAda yaZıyom işte
Şuan ne salak oldugumu düşünüyorum
Barda oturuyom canım sıkkın
Kızlar laylay yapıyo ne salakmışım ya
Yorum
-
-
benim yaşadığım yerde bir fabrikada 900 bin tl/aylıkla çalışan, sivasdan gelen işçiler var.bir vesileyle evlerine gitdim. durum şu;20 kişi 3+1 evde yaşıyo 2 ayda bir sivasa ailelerinin yanına gidiyo 12 saat mesai. eve para yolluyolar. çokda memnunlar hallerinden .kakara kikiri. bende bu halimle mutsuzum dedim. insanlar her duruma alışabilirve yaşayabilir.zaten insan ömrü ortalama 70 yıl öle olsa ne olacak böle olsa ne olacak...öldükten 10 yıl sonra borsada kazanıp ölsen ne olacak kaybedip ölmüş olsan ne fark edecek.... üzülmeye değmez.
Yorum
-
Ya hocam mantalite hatalı
Ben hep çöküş düşüş öğrendim öğretildim bi şekilde
Borsalar boğadır
Bu merkez bankaları parayı para olmaktan çıkardı
Haaaa
Ne boka yaradı
İstanbul borsası 5 doları geçebildimi bu bollukta zirvesini daha geçemedi ve primlimi değil
Bunu anlayamayan malın tekiydim 2012-13
Şimdi 2014 ne oldu
Ya düşerse derken rally üstüne dolar aldık
Yaptık bi salaklık
Kafa arızalı
Yorum
-
-
:dmehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanda adam kızları almış kolum kadar beli var
bende mallığıma yanim
Yorum
-
alım yapan kimse varmı yok
alım yapacak kimse varmı yok
ee 5 küsür hacim oldu kim aldı bu malı ?
ky alırmı almaz
ky çöküş bekliyor
geçiniz neymiş ky ye mal yedirmiş ler
heee heee
Yorum
-
bi defa 60 binlerde mal almayan ky ve bu zihniyet 80 binlerde mal alacağına inanmak akılla sorun demektir
ky açtığı shortları mecbur mc ile kapatmışsa kapatmıştır
kimse ne long açar 80 binlerden ne hisse alır
kimse kusura bakmasın birbirimizi kandırmayalım..
Yorum
-
musula girmişler vs.
borsa düşüyor
bu algı yaratılacakki
bi hareket olsun
kafaya yatsın..
musullularda kafa olsa tc ye il olurlar...
ırakta ordu mordu olmadığı böylece ortaya çıktı
ırak diye bi ülkemi var
1 günde ırak işgal edildi
olaya bak.
bu ırak arada ayar veriyodu türkiyeye
yersen..
Yorum
-
Vay be memedim.....sen çöküşte dibi bul.....grafiklerini at.....ikiyle carparlarken para kaybet.....bu alemde teksin üstüne tanimam gerisi laf.....toparla kendini moralini düzelt artik.....
Yorum
)
Yorum