Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Para için üzülmeye değmez, hiç kafaya takmayın. 3 yıl sonra para diye birşey olmayacak. En önemlisi sağlık. Önümüzdeki 5 yılı sadece sağlıklı olanlar atlatacak, hem ruhen hem bedenen hasta olmamaya bakın...
bunları bunların tuzağına düşmeyin diye yazıyorum..
benim zararım aşşa yukarı totalde
350 bin - 400 bin dolar arasıdır
fazlası değil..
he komple batmadık tabi..
ama birikimlerimin çoğu gitti..
bu iş değil..
long yönlü düşünmüş olsaydım
4 5 tane çelik kasa lazım olurdu..
.......
Tekrar geçmiş olsun hocam bizler için uçuk bir mebla kaybetmişsiniz. Belkide burdaki çoğu arkadaşın ömür boyu göremeyecekleri bir portföy. Sabırlar dilerim.
Tekrar geçmiş olsun hocam bizler için uçuk bir mebla kaybetmişsiniz. Belkide burdaki çoğu arkadaşın ömür boyu göremeyecekleri bir portföy. Sabırlar dilerim.
bak bu ne kadar kolay anlatim şimdi ne kolay silindiğine şaşacaksın..
şimdi üstadlar hisse nette 94 civarları topiği açtılarmı çöküyoruz diye 1 dolar vs.
şimdi
açıyoruz günlük grafiği
rsi ekliyoruz macd ekliyoruz dimi
bolinger ve ortalamalarıda ekliyoruz..
çok güzel sistemliyiz kendi çapımızda..
fiyat 94 zirve yapıyor
hemen bakıyoruz rSi uyumsuz kol gibi.. macd uyumsuz satta kalmış dimi
...
üstaddan bilgiyi aldık çökecek diye
indikatörleride kendimize göre bu bilgiyle harmanlayıp
94 den 800 kontrat shortu çakıyoruz..
çökeceğiz diye..
fakat ortalamaların üzerinde herhangi bi satış belirtisi yok öngörrüyle vurduk..
bak bu ne kadar kolay anlatim şimdi ne kolay silindiğine şaşacaksın..
şimdi üstadlar hisse nette 94 civarları topiği açtılarmı çöküyoruz diye 1 dolar vs.
şimdi
açıyoruz günlük grafiği
rsi ekliyoruz macd ekliyoruz dimi
bolinger ve ortalamalarıda ekliyoruz..
çok güzel sistemliyiz kendi çapımızda..
fiyat 94 zirve yapıyor
hemen bakıyoruz rSi uyumsuz kol gibi.. macd uyumsuz satta kalmış dimi
...
üstaddan bilgiyi aldık çökecek diye
indikatörleride kendimize göre bu bilgiyle harmanlayıp
94 den 800 kontrat shortu çakıyoruz..
çökeceğiz diye..
fakat ortalamaların üzerinde herhangi bi satış belirtisi yok öngörrüyle vurduk..
30 mayıs cuma
99 bin görülüyor
400 bin lira gitti 1 haftada..
bu kadar basit.. !!!!
Hocam sizde rallilerde aslolan hareketli ortalamalar diyorsunuz anladığım kadarıyla murat tokkan (pascal) hoca gibi, oda hep derki rallilerde indikatörler her zaman hatalı sinyal verir, indikatörleri gözardı edip ortalamalar izlenmeli der, tekrar geçmiş olsun, umarım en kısa sürede kayıplarınızı telafi edersiniz.
vay anasını be Mehmet ne sikintilerden geçmişsin be kuzum senin o dediklerin benim başıma da geldi ama 9 bin tl kaybederek kurtuldum o ipnelerden system yazdım kendime hala onla devam ederim en azından systemim zarar yazdı diyorum totalde kazandığım için sorun etmiyorum zarralarımı bende depresyona girmiş hergün formulllerle uğraşmaktan sinir harbi yaşamıştım ama hepsi bitti kendi systemini üretmeyenler başkalarına gebe olanlar batmaya mahkum kendi systemim bana hiç mevcut vadede işlem yaptırmadı hep en son açık olan vadede veya özellikle benim tercihim aralık vadede işlem yaptım ve şu an aralık vadede şubatın 6 tısından beri longtayım vehala systemim long kimseyede gelin bu systemi takip edin demedim kendi gemimi yürütmeyi ve gemimi limna taşımayı düşündüm burada bu formda insanların ne yaptıklarına bakıyorum genel havaları ne yoksa şu şunu dedi bu bunu yayınladı hiç işim olmaz
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Mehmet bey, sizi okuyup üzülmemek elde degil... Feryadinizi anlayisla karsiliyorum.... Büyük paralar bunlar... Para ile hirs yapilinca bazen kazanma sansi olsa da insan kaybedecegini pek düsünemiyebiliyor... Zaten isin büyüsünü güzelce dile getirmissiniz... Örnek olabilmeli...
VOB gercekten cok tehlikeli bir enstürümant... Insanin hirs yapmasina cok müsait...
Bilmem ne kadar paraya kilic cekmek gibi.... Key borsada ki, hisse trade topiginde 2-3 insan disinda kimse yok... Orada böylesi kayibi olanlar da yok . Olamaz da...
VOB da hic bulunmayanlardanim... Cok para kazanipta sifira düsenleri gördüm malesef... Icler acisi...
Bir sekilde bunun stresini atlatmaniz lazim... Kaybedilen para cok önemli fakat sihhat daha önemli... Yazilarinizin sizi biraz olsun rahatlatmis olmasini umud ediyorum... Allah isinizi rast getirsin....
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
Yorum