Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
EW Analizi - DOW Jones, DAX ve diger varliklar 2014/2015 sezonu
Dow Jones endeksi 16.631,63 puanlik tarihi zirvesinin altinda kaldigi ve oyalandigi sürece 15.200,00/14.800,00/13.996,00 seviyelerine kadar cekilebilir!
Analizler sadece öngörüdür. Hiç birşeyin garantisi yoktur
Twitter: @vizyonface
Sayın vizyon sayımın bozulmaması için c/a en fazla kaçı görebilir? 97000 civarı uygun mudur? Yoksa bugünkü max rakam tepe mi kalmalı?
Sn. elmas c dalgasi a dalgasina karsilik en fazla %261.8 Kati uzun olabilir. Ancak %161.8 sonrasinda itkisel sayilmasi tavsiye edilir. Ben simdi siyah b dalgasini ZigZag formasyonu ile tercih ederek 5-3-5 dalgalar halinde sayimi sürdermeyi uygun gördüm. Dalga yapisi ve uzunlugu itibariyle su an 3.ncü dalganin bitmis ve bitmek üzeri oldugunu düsünüyorum. Ayrica sunu belirtmek isterimki, bir itkisel hareket uzar da uzayabilir. Bu sebeple bu hareket bir a veya 1 olarak etiketlendirildi!
Analizler sadece öngörüdür. Hiç birşeyin garantisi yoktur
Twitter: @vizyonface
Yorum