Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
haram çizgisinin $ bazında geçildiğine şahit oluyoruz.
Bu 24 senelik $ dibindeki bir endekste oluyor.
Artık HARAM ÇİZGİSİ BİR DESTEK...
bakın önümüzdeki 3-5 ay da şunlar olacak.
1- Soğan 2-3 lira , Domates 1.75 3.5 lira patates 2-3 lira.
Bu fiyatlar Çeşme fiyatları, yani nerdeyse en pahalı yer..Yani mutfak yangını artık sönüyor.
2- Turizm ci ne kadar ağlarsa ağlasın, ülkenin faizsiz dolara kavuştuğu aylar..
3-Dolar taşıyanlar istedikleri kadar bağırabilirler ama bir gerçek var MB doları - (Trump-Putin- dışında şimdilik )- kontrol altında tutuyor.
O halde,
hükümetin genel tavrı da belli.. Yani FAİZ YÜKSELMEZ. DOLAR YÜKSELMEZ-yükselemiyor.
Kalıyor BORSA...
Unutmayın kolay olan ZARAR da beklemek,en zoru ise KAR' da beklemektir.
Bu arada, görünen o ki, 3 ün beşi zaten bitmiş, 4 nolu tepki ayağına geçilmiş. Teknikçiler bilirki 4 nolu Tepki, 1 nolu ilk düşüş ayağına kadar çıkabilir. Yani Borsa da ilk darbeyi vuranların mal verebildiği yere kadar . Orası da 109 bin gibi, hemen hemen kimsenin beklemediği kadar yukardadır.
Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne - üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni
bi hortum sal serinlet yüreğimi hocam ne durumdayız
Sanki, İşletme Fakültesinin Teknik Analiz dersine Resim Hazırlıyorum..
Her şey önceden kurgulanmış , yapılacak tek şey çizmek..
"fark" dediğim yere kadar inemiyen endeks, talebin fazlalığını yani Boyun çizgisini geçeceğini belirtmiş.
Şimdi , bu resmi çizen otoritenin 2.18 ($+€)/2 deki "GEÇİLEMEZ ÇİZGİSİNİ" direnci geçmesi durumda Şapka çıkartırım. O noktada sıfır portfoy ile bekleyeceğim kesin..
Adam daha ilk para sayma makinasında sahteliği anlaşılacak, hesapla 30 ton kadar sahte parayı neden basar ? "Para sayma makinası" diyorum çünkü elle sayılamaz..
Bunlar yakalananı.. Yakalanmayan genelde 10 katı kadar olur..
Yorum