Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hocam gerçekten faydalı olmasının yanında o kadar forumda grafik üzerinde bu kadar güzel, detaylı ve açık anlatımı bir sizde gördüm. Biraz daha yazsan muhabbette falanda girsen takip etmesi daha zevkli olur en azından benim için.
11 Nisana giderken, 6 Nisan günü $ da olabilecek bir atak ile 4,13 tl lik fiyat, Kasım 2017 de dolara yanlış yerde girenlerin eşitlenecekleri yer olacaktır.
Halk bankası olayının şekil alacağı 11 Nisan aynı zamanda Dolar ın açık denizlere yelken açmasının başlangıcı olabileceği kadar, olumlu bir haberde ise, yeni $ taşıyıcılarının 3 ay kadar daha sıkıntılı günler geçirmesine sebeb verebilir.
USD 10 yıllıklar da 3,5 Allahın emri gibi..
Yavaş yavaş ama emin adımlarla gidiyor. Sonrası Kumar. (% 2 ile % 6 arası olabilir 10 senelik perspektivde)
Kol bükme 4,45 - 5,45 (Eylül ve sonrası karanlık) arasında olabilir ve zaten şu an bedava olan Borsamız ve diğer aktiflerimiz, verilemeyen siyasi ödünler nedeni ile yabancılar tarafından kapatılabilir.
Siyasi ödünler, Kıbrıs ve çevresi kaynaklar, Kuzey Irak, Ege adaları ..
ZAMAN, 2. Abdülhamitin, Filistin için verdiği kavgaya çok benziyor.
Siyasi ödün veremeyince, Batı, kapütülasyonlar ile yetinmeyip tamamını
alabildi, Çünkü çok zayıftık.
BATI, işinin iyi biliyor. Önce Kırım Harbi kumpası ile ayıyı uyandırmak,
sonra Kanijede, yok olan bir ordu ve tek kurtulan kahraman, Osman Paşanın şişirilmesi, 93 harbi ile ordu ve ekonominin sıfırlaması ile kaybedilen Balkanlar.
Yine, 2.Abdülhamit' in inadı ile çapsız İttihatçiların başa geçip, 1.
dünya harbi Faciası ile İstanbul gencinin(Kaymağın) Çanakkalede kaybı.
Gidiş yine o aynen..
Acaba yeni bir Mustafa Kemal çıkarabilecek mi bu toplum ?
15 millet vekili.
Darbe büyük.
Nerden belli ?
Gelen tepkilerin büyüklüğünden.
Bu hareket, tamamen 2. evre CB. seçimine yönelik.
Olay, 2. evreye kaldığı takdirde , mevcut olan için şartlar inanılmaz
derecede zor. Büyük olasılıkla da buraya kadar.
Unutulmamalı ki bu sefer "Ekmek" için tiyatrosu yok.
Çok ciddi ve gerçek bir Rakip olacak.
HDP, 2. evrede, bu bloka meyleder, sonrasında yeni oluşumu, en azından,
dışardan destekler.
Aksi halde, kendi varlıklarının sorgulanması ve mevcut müdahalenin
devamı ile karşılaşması kaçınılmaz. Bu topraklarda ortak olarak yaşayabilme şartının, ancak ortak çıkarlar peşinde (laik cumhuriyete bağlılık) olmakla mümkün olduğunun idrak edilmesidir, ki gelen ifadelerde bunun ip uçları var. Yoksa, en fazla emperyalizmin paralı askerleri olarak, sadece telef olunduğunu görmemek için kör olmaları lazım.
Döviz üzerinden döndürülen kavganın boyutlarının büyüyeceğini tahmin etmek, ayrıca, hiç zor değil.
hocamın komuş oldugu bu grafik....CEVRU CEFA grafıdır.....izmirli oldugu üçün hocam kibaroglandır....destek diye 2.733 dolar demiş...onu kırdık...2.70 deyiz....sonra hocam gitmiş ÇEŞMEYE koyda balık iraqı çekmiş....demişki ulen buda tutmazsa 2.40 tutar...çift cızgı komuş ona....yani...izmirli efe gavasına göre....kuvvetli direnç demiş....iraqıdan bi yudum daha çekmiş....yumusamış....meret iraqı hocayı yumusatırken beni zivanadan cıkarıp agza alınmıyacak küfürler etmeme...ve ahaliyi basta kanjim....hasstir kuzu demeye zorlamıştır hep....hadi diyelim ben pislik bi adamım....emme bizim izmirli hoca normalde yumusak degildir....SERTTİR...AHLAKLIDIR...BEYEFENDİDİR... bak onda yumusamaya sebeb verirken...bende it gibi kemkirmeye kadar işi yürütür...
peki hocam iraqı içmese idi neyi görecekti....
hiçkuşkusuz....1.8 doları yani 18 000 dolar endeksi görecekti....
efendim bu nereden çıktı....DERBEDEN ula....darbeden....
bahçeli pesküvit yerken dişi çıtlamış.....hemen gurubu toplamış....PESKÜVİT YERKEN DİŞİM ÇITLADI DEMİŞ....bu ERKEN seçim sinyalidir demiş....
yoksa....aylar önceden AKÜPE ile bu işi pişirmiş degil....yani darbe filan deyil....
emmmeeeeee.....nasıl ki CHP iyi partiyi seçime sokar hale soktu.....AHANDA BU DARBE DEDİ....
bi o mu böyle diyecek....
yooooo....TURK BORSASINA ÇÖREKLENMİŞ YANDAŞ MÜTEHHATİ...SPEKÜLATÖRÜ...MANUPULATÖRÜ....ANAAA BİZİM PARALAR ABBAS YOLCU DEYİP...seçimi meçimi beklemeden SATIŞA gelmiyecek mi.....bittabiii gelecek....PARA BU DAHA....
anadın nı.....yawww hocam şu iraqıyı bırakalım....seni YUMUSAK BENİ PİCH yapıyor....KELLİ....bu yastan sonra ayıp oluyor ikimizide...
anadın nı.....ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum