günaydın arkadaşlar
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sanmıyorumahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydın radyolog hocam, gukom tatıldemı?
birazdan çıkar herhalde karabatak gibi
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
YORUMSUZ...
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
LÜtfen sandiĞa gİdİnİz ve oyunuzu ekmeleddİn İhsanoĞlu'na kullaniniz,aksİ taktİrde bİr dahakİ seÇİmlerde oy kullanacak sandik bİle bulamayabİlİrsİnİz...
Lanetleme kavraminin hrİstİyanliĞa Özel olduĞu israrla vurgulaniyor...o halde ben de bu seÇİmde oy kullanmayacak ve/veya geÇersİz oy kullanacaklari "dİnler ÜstÜ" pejoratİf anlaminda lanetlİyorum...ama İlla kİ lanetlİyorum; bencİllİklerİ yÜzÜnden lanetlİyorum,adam sendecİlİklerİ yÜzÜnden lanetlİyorum,tÜrkİye'yİ yaŞanmaz bİr Ülke konumuna getİreceklerİ İÇİn lanetlİyorum..sonuÇ İtİbariyla Çocuklarimiz ve torunlarimizin geleceĞİnİ fÜtursuzca Çaldiklari İÇİn lanetlİyorum..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
11.09.2013 tarihinde beğendiklerimiz...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEREGL ve ENKAI orta ve uzun vade için beğendim...
ENKAI 4,81 - 5,70 (%18,5) ehhh faizden daha çok kazandırmış
EREGL 2,01 - 4,09 (%103) bunun performansı güzel...
Yorum
-
GÜNAydın...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
günaydın abi..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
-
iyim abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternaparsın güko
kayıplardsın
biraz sıkıntılı işlerim vardı onlarla uğraştımMevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergoodyear lastiği nasıl iyimidir radyolog abi
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertarihi zirvesinide geçmiş
bana uymazGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilerde bu kağıt 90 gideer
lastik gidiyor
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum