günaydın hayırlı günler
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
GARAN 8.38 den işlem görmekte 8.38 e satış girdimMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGaran da 8.34 den ek alım yaptımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam şimdi ben senin yazdığına cevap veririm sen benimkine cevap yazarsın bu iş uzar giderrrrMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryorum susuz
en iyisi sen kendince yazmaya devam et bende kendimce yazmaya devam edeyim
her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır
sonuçta yiğidlerin yediği yoğurttur değişmez .
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Bundan sonra http://forum.keyborsa.com/showthread...844#post608844 topiğinde paylaşımlarda bulunacağım.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.55 aldığım thyao 6.61 verdim abv.
6.55 lere gelirse duruma göre değerlendiririz.
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNakitte değilmiydin sen yahu
THYAO ne zaman 6.55 i gördü de ben görmedim
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisse alım satımını yapıp bitirdikten sonra buraya yazmanın kime ne yararı var, iş bitmiş un elenmişse buraya yazmak; "bakın ben ne açıkgözüm, kazanıyorum, ama söylemiyorum" demenin bir başka versiyonu olmalı
güko dün yazmıştı diye hatırlıyorum
dünde THYAO 655 ten 1.2M lot işlem görmüşDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
vatana millete hayırlı uğurlu olsun. başarılar dilerim.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBundan sonra http://forum.keyborsa.com/showthread...844#post608844 topiğinde paylaşımlarda bulunacağım.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Barclays, tÜrkİye İÇİn 2014 bÜyÜme tahmİnİnİ yÜzde 2,3'den 3,3'e Çikardi
*barclays, tÜrkİye İÇİn 2015 bÜyÜme tahmİnİnİ yÜzde 3,5'den 3,7'ye ÇikardiMevlana der ki;
Yorum
-
radyolog abi bence bunlar kapanışa doğru yine aşağı basacaklar.Mevlana der ki;
Yorum
-
thyao 6.55 gelsede alsak :::::::::::::
))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
kaplmn çok sığ yav .Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog abi beni yanlız bırakma buralarda kimse kalmadı hepsi gaçtı gitti
)))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi bence bunlar kapanışa doğru yine aşağı basacaklar.
olmamaması lazım
ama olmaması lazım sada basarlar

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi bunlar teknikçi avlıyorlar o yüzden herşey mümkünradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmamaması lazım
ama olmaması lazım sada basarlar

bende teknik yok o yüzden rahatım ::::::::::
)))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
efekentttttttttttttttttttt diye bağırsam duyar gelirmi acaba radyolog abi
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum