4.48-4.50 kademelerinden işlem görmekte olan LKMNH de 4.38 stop olmak üzere 4.40-4.50 kademelerinden yapılacak alımların kv prim potansiyeli taşıdığını tahmin ediyorum.
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
5.28-5.30 kademelerinden işlem görmekte olan AKFEN de 5.18 stop olmak üzere 5.20-5.30 kademelerinden yapılacak alımların kv prim potansiyeli taşıdığını tahmin ediyorum.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Not: yukarıda yazdığım hisselerde yüklü alım yapılmamalı, bir defada maksimum 300-500 adetlik alımlar yapılmalıdır. alımlar zamana yayılıp 3 partide 3 güne yayılabilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
afiyet olsunBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
pınsu 4.21-4.22 kademesinden 1. seansı kapattı. 3.97 stop olmak üzere, 4.02-4.20 kademelerinden alımlarım trade olarak değerlendirilebilineceğini düşünüyorum.
NOT: maksimum 100 er adetlik alımlar yapılmalıdır. Sığ hissedir.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Öğleden sonra hastaneye kontrole gideceğimden aranızda olamayacağım. Bilginize...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖğleden sonra hastaneye kontrole gideceğimden aranızda olamayacağım. Bilginize...
geçmiş olsun.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı yüzde 9,5’ten yüzde 8,75’e indirdi. Foreks'in anketine göre, piyasada 50 baz puanlık indirim bekleniyordu.
TCMB'nin Haziran ayı Para Politikası Kurulu toplantısına ilişkin açıklaması şöyle:
"Para Politikası Kurulu (Kurul), Merkez Bankası bünyesindeki Bankalararası Para Piyasası ve Borsa İstanbul Repo–Ters Repo Pazarlarında uygulanmakta olan faiz oranları ile bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının aşağıdaki gibi belirlenmesine karar vermiştir:
a) Gecelik faiz oranları: Marjinal fonlama oranı yüzde 12, açık piyasa işlemleri çerçevesinde piyasa yapıcısı bankalara repo işlemleri yoluyla tanınan borçlanma imkanı faiz oranı yüzde 11,5, Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 8 düzeyinde sabit tutulmuştur.
b) Bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı yüzde 9,5’ten yüzde 8,75’e indirilmiştir.
c) Geç Likidite Penceresi faiz oranları: Geç Likidite Penceresi uygulaması çerçevesinde,
Bankalararası Para Piyasası’nda saat 16.00–17.00 arası gecelik vadede uygulanan Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 0, borç verme faiz oranı yüzde 13,5 düzeyinde sabit tutulmuştur. Sıkı para politikası duruşunun ve alınan makroihtiyati önlemlerin etkisiyle kredi büyüme hızları makul düzeylerde seyretmektedir. Bu gelişmelerle uyumlu olarak yurt içi özel kesim nihai talebi ılımlı bir eğilim sergilemektedir. İhracat ise dış talepteki toparlanmanın da
etkisiyle büyümeye olumlu katkı yapmaktadır. Kurul, talep bileşenlerinin mevcut görünümü altında 2014 yılında toplam talep koşullarının enflasyon baskılarını sınırlayacağını ve cari işlemler açığında belirgin bir iyileşme gözleneceğini tahmin etmektedir.
Geçtiğimiz yılın ortalarından itibaren gerçekleşen birikimli döviz kuru gelişmelerinin yıllık enflasyon üzerindeki olumsuz yansımaları kademeli olarak azalacaktır. Baz etkisinin de katkısıyla bu aydan itibaren enflasyonda kayda değer bir düşüş gözleneceği tahmin
edilmektedir.
Bu değerlendirmeler doğrultusunda Kurul, son aylarda küresel likidite koşullarındaki iyileşmeyi de göz önüne alarak, bir haftalık repo faizinde ölçülü bir indirime gitmiştir. Enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları ve enflasyonu etkileyen diğer unsurlar yakından
izlenecek ve enflasyon görünümünde belirgin bir iyileşme sağlanana kadar getiri eğrisini yataya yakın tutmak suretiyle para politikasındaki sıkı duruş sürdürülecektir. Açıklanacak her türlü yeni verinin ve haberin Kurul’un geleceğe yönelik politika duruşunu değiştirmesine neden olabileceği önemle vurgulanmalıdır.
Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti beş iş günü içinde yayımlanacaktır.
Toplantıya Katılan Kurul Üyeleri: Erdem Başçı (Başkan), Ahmet Faruk Aysan, Murat Çetinkaya, Turalay Kenç, Necati Şahin, Abdullah Yavaş, Mehmet Yörükoğlu."Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
geçmiş olsun mesut hocamMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖğleden sonra hastaneye kontrole gideceğimden aranızda olamayacağım. Bilginize...
Yorum
-
TÜRKİYE ve DÜNYA'DA YILIN FIKRASI......................
Başbakan Erdoğan, dış destek aramak için İngiltere’yi ziyarete gitmiş. Ziyaret sırasında Kraliçe tarafından çay içmeye davet edilen Erdoğan, Kraliçeye kendisinin liderlik felsefesinin ne olduğunu sormuş.
Kraliçe: 'çevremi akıllı insanlarla dolduruyorum Tayyip'cim' demiş.
Erdoğan bunun üzerine kraliçeye çevresindeki insanların akıllı olup olmadıklarını nasıl ayırt ettiğini sormuş.
Kraliçe, 'onlara doğru soruları sorarak ayırt ediyorum Tayyip'cim; bak nasıl, şimdi gör' demiş.
Kraliçe hemen Tony Blair'i aramış ve:
'Blair, lütfen bu soruya cevap veriniz: Annenizin bir çocuğu var, babanızın bir çocuğu var ve bu çocuk sizin ne kız ne de erkek kardeşiniz. Kimdir bu çocuk? ' diye sormuş.
Tony Blair: 'Bu çocuk ben'im majesteleri' diye yanıtlamış.
Kraliçe: "Doğru. Teşekkürler, iyi çalışmalar Blair" demiş.
Erdoğan’a dönerek:'Gördünüz mü Erdoğan'cım?' demiş.
Erdoğan:'Evet majesteleri, çok teşekkür ederim, bu müthiş metodunuzu kesinlikle kullanacağım' diyerek oradan ayrılmış.
Yurda dönüşünde hemen Arınç'ı yanına çağıran Erdoğan:'Bülent abi sana soracağım bir soruyu cevaplamanı istiyorum demiş.
Arınç :
'Tabii efendim, nedir?'
Erdoğan: Senin annenin bir çocuğu var, babanın bir çocuğu var ve bu çocuk senin ne kız ne de erkek kardeşin. Kimdir bu?
Arınç sağa bakmış sola bakmış düşünmüş tasınmış ve en sonunda:
'Efendim bunu biraz düşünüp sonra size cevap versem?' demiş. Tam ağlayacak gibi olmuş ki, Erdoğan kabul etmiş ve Arınç oradan vakit kaybetmeden ayrılmış.
Arınç hemen Bakanlar Kurulunu toplantıya çağırmış, saatlerce bu sorunun cevabı üzerinde düşünmüşler, ama kimse bir cevap bulamamış. En sonunda Bülent Arınç, Kemal Derviş’i aramış ve durumu açıkladıktan sonra:
'Annenizin bir çocuğu var, babanızın bir çocuğu var ve bu çocuk sizin ne kız ne de erkek kardeşiniz. Kimdir bu çocuk?
Derviş: 'Hayret bişisiniz yaa.. Bunu bilemeyecek ne var, tabii ki ben'im !' diye yanıtlamış.
Cevabi alan Arınç koşa koşa Tayyip'in yanına gider.
'Buldum buldum buldum efendim, kim olduğunu biliyorum, Bu çocuk Kemal Derviş’tir'. Gözlerini yaşartarak ve burnunu silerek 'Vallaha billaha ben kendim düşüne düşüne buldum efendim' demiş.
Tayyip büyük bir hayal kırıklığıyla cevap vermiş:
'Olmadı Bülent Abicim olmadı bu ya, Doğru cevap Tony Blair idi Abi yaa...'DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
BİR BEKİR COŞKUN KLASİĞİ...KOVULACAK KÖYÜ KALMAYAN ADAMDAN İNCİLERE DEVAM...
Allah muhafaza…
Almanya’ya gitti…
Polis kırmızı alarma geçti…
Alman içişleri bakanı “Koşun” dedi…
“Koşun kale kapılarını kapatın…”
Federal polis şefleri “Kale eskidendi, kapımız yok ki” dediler..
“Meydanları kapatın o zaman” diye emir verdi…
Meydanları kapattılar…
Sadece kapalı ve muhafazalı bir salonda toplantı yapmasına izin verdiler…
Merkel, o gece sabaha kadar uyumadı, tavana baktı…
Tehlike geçince Welt am Sonntag gazetesi “Gelmeseydi iyi olurdu” diye başlık attı…
*
Avusturya’ya gitti…
Avusturya polisi alarma geçti…
Kırmızı kuvvetler ile mavi kuvvetler tatbikat yaptılar…
Avusturya İçişleri Bakanı resmen “İklimi zehirler” dedi…
Meydan vermediler…
1 Mayıs’ta işçilere meydan vermediğini unuttu “Bu nasıl demokrasi” dedi bu…
Futbol sahası kiralandı…
Birkaç gün sonra saha müdürü bir bilgisayar notu atarak “Tadilat yapacağız” bahanesi ile stat kiralama işini iptal etti…
Muhafazalı bir kapalı salon verdiler…
*
Fransa’ya geçti…
Fransız polis kuvvetleri alarma geçti…
5 bin polis görevlendirildi…
Fransız Cumhurbaşkanı Hollande, odasına doğru hızla koşarken “İşte geliyor, dedim sana Valeri…” dedi…
Atlı polisleri öne koydularsa da bizimkinin yandaşları düğünlerdeki gibi hep birlikte korna çalınca atlar binicilerini düşürüp kaçtı, polisler kaldı…
Otelin karşısındaki yüksek binalara keskin dürbünlü gözlemciler yerleştirildi, ki hani neler yapıyor?..
*
Yani demek istediğim şu ki:
Türkiye’ye döndü…
Haberiniz olsun…
Allah muhafaza…DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum