günaydın kolay gelsin.
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Merkez Bankası piyasaların yakından beklediği faiz kararını yarın açıklıyor.
İNDİRİM BEKLENİYOR
Ankete katılan ekonomistlerin tamamı politika faizinde indirim bekliyor. Katılımcı 19 ekonomistten 17’si 50 baz puan, biri 25 baz puan bir ekonomist ise 75 baz puan indirim bekliyor. 12 ekonomist gecelik borç verme faizinde değişiklik beklemiyor, yedi ekonomist indirim beklerken, bunlardan altısı indirimin 50 baz puan olacağını, biri ise 75 baz puan olacağını düşünüyor. 14 ekonomist gecelik borçlanma faizinde değişiklik beklemezken, beş ekonomist indirim bekliyor. Bunlardan dördünün indirim beklentisi 50 baz puanken, biri 75 baz puan indirim bekliyor.
DEĞİŞİKLİK BEKLENMEYEN ALANLAR
19 ekonomistin tamamı TL ve Döviz Munzamda değişiklik beklemiyor. 19 ekonomistin tamamı TL munzamın döviz ve altın olarak tutulan kısmında değişiklik olmasını beklemiyor. 19 ekonomistin tamamı ROK’larda değişiklik beklemiyor.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ahilas nnasılsın? Neden skype ni hiç açmıyorsun? Yoksa bendeki mi iptal oldu?Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
nugyo bir bakıverin bakalım nasıl....Mevlana der ki;
Yorum
-
DAX 9949.60 -37.64 -0.38
alamanlara birden verdiler hayırdır inşalllah...Mevlana der ki;
Yorum
-
ben değerlendiremedim abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEBNK
değerlendirebilen oldumu
Mevlana der ki;
Yorum
-
dolar altın borsa hepsi artıda ...
nasıl olcak bu iş
Mevlana der ki;
Yorum
-
pala bi yolunu bulurGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar altın borsa hepsi artıda ...
nasıl olcak bu iş

GARAN
32/35 YAPTIM ABVDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Aynı kademelerden alıp satmışız doktorum, ilginçradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala bi yolunu bulur
GARAN
32/35 YAPTIM ABV
benim 8.36 daki satışlarım bekliyor, bakalım gidecek mi?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Garan 8.39 ve gittilerMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynı kademelerden alıp satmışız doktorum, ilginç
benim 8.36 daki satışlarım bekliyor, bakalım gidecek mi?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum