Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yav abi pardon toaso olacaktı froto nereden çıktı ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfroto
26 stop la denenbİlİr
)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Elimde kagit yok...
TRGYO
ANELT
MEPET hic de fena gözükmüyorlar...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
gÜko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav abi pardon toaso olacaktı froto nereden çıktı ::
)))))
tarİhİ zİrvelerde neredeyse
1350 kesİn stop
bana enteresan gelmedİDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
IŞİD gözünü İstanbul'a dikti
IŞİD'in Suriye ve Irak gibi, Türkiye’yi de “cihat alanı” ilan ettiği ortaya çıktı.
Ocak ayında Van merkezli olarak altı ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan IŞİD hücrelerinin lideri Halis Bayuncuk’un, “Suriye’nin fethedilmesinden sonra sıra Türkiye’ye gelecek. İstanbul’u da alacağız inşallah” demesi dikkat çekti.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaranları 8.45 e verdim gitti
malı götürdü kayboldu gitti mesut hoca ::MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöylemesi ayıp dünden kalan garanlar 400 TL kar yazdırdı
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Bana imrenip iraki ve balik almaya gitmis olmasin ?Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
akenr 1.19 üzeri iyi gibiMevlana der ki;
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ccola içilirmi abi ne dersin.Mevlana der ki;
Yorum
-
millet rakı içiyo biz kola içelim ramazan geldi rakı içemem ben ::
))))))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Dur da kapanış yapmadık .........GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermillet rakı içiyo biz kola içelim ramazan geldi rakı içemem ben ::
))))))))))))))
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
geç kalmadan yap artık kapanışı ::tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDur da kapanış yapmadık .........
)))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum