GARAN da 8.66 yı öptürdüler
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Ben trade ediyorum. Benim işim Trentlerle değil; volaliteyledir. Trade yapmayı amaçlayan kişi volaliteye bakar, borsa ister düşsün, ister çıksın, yeterki hareket olsuneren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdikkat etmelimiyiz bilermiyorum ,insanın kafası karışıyor eskiler hekleki radyolog MESUTC çok iyi tanırlar tecrübeden dolayı KMX denen zatın görüşleridir ..
Aslında Draghi'nin ne söyleyeceğinin önemi yok. Yarın uluslararası finans sitelerinde ''Despite'' kelimesini göreceğinizden eminim. Bu kelimenin Türkçesi ''rağmen'' dir. Yarını beklemenizi (Hata bu akşam ve yarın akşam DJI'ı takip etmek için) öneririm
Stobumu koyar; işime bakarım 
Traderin özlü sözü: "Yaşaşın volalite "Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hoşceldunuz dareisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUVVVV bugün pek neşeli buralar hoşgelmişsin mesut hocam ayrıca herkese selamlar.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Garan da 8.68 den de 600.000 lota yakın işlem yapılmış yahuBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Büyük ihtimalle FMIZP böyle piyasada eve gider.
Yorum
-
Köşe kapmaca mı oynuyordunuzradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDRAGİ hepimiz ters köşe ettii
Yorum
-
aha da garan da 8.70 ler de gidiyorrrr
bakan yok muuu; pardon alan....
Yorum
-
yaw 8.38 de de sadece bakıyordunuz; 8.70 geldi yine bakıyorsunuz
Ne değişti?
Yorum
-
anaaaa brissa hareketlenip gitmiş ya yahu :=) uyaran da yok :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC hocam ters köşe eder DRAGİ erdem başcı dinnemez maşaallahradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDRAGİ hepimiz ters köşe ettii
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Lem usta filan değiliz; ustalardan iyi kopya çeken bir inek öğrenciyiz;eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMESUTC hocam ters köşe eder DRAGİ erdem başcı dinnemez maşaallah
çaktırma
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDRAGİ hepimiz ters köşe ettiiMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKöşe kapmaca mı oynuyordunuz
biz onun hızına ayak uyduramayızeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMESUTC hocam ters köşe eder DRAGİ erdem başcı dinnemez maşaallah
bazen köşe kapmaca oynarız bazen sobelemece oynarız
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Bankalar arasında en çok artan da GARANBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum