Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFEKENT
    Kıdemli
    • 15 Mayıs 2008
    • 4329

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöle %10 gitecek bi kaağıt dede keyfimiz yerine gelsin efekent hocam :)
    radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    afo ben kaçar

efekent ve simurg düşünün

ii kaaatlar bulun ısırırım sizi
    Günaydın.

Yettim gördüğümü paylaşayım hemen

Endeks Önemli bir noktaya geldi !

Bu rakam önemlidir. Haftalık USD bazlı 200 GHO 37768 de. şu an 37652 deyiz !

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11992

hoşgeldin efekent hocam nasılsın
      biz % 10 gidecek kağıt yaz dedik ama çok geç kaldın :))
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• EFEKENT
        Kıdemli
        • 15 Mayıs 2008
        • 4329

hoşgeldin efekent hocam nasılsın
        biz % 10 gidecek kağıt yaz dedik ama çok geç kaldın :))
        %10 kurtarabilirsek de kardır be gükom.

Hayırlısı olsun.
        "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
        Hint Atasözü

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11992

Nisan ayı beyaz eşya satış rakamları beklentilerin altında kaldı. İç talepte Nisan ayında yıllık %14 daralma meydana gelmiştir. İlk dört aylık daralma ise %14 olarak gerçekleşmiştir. İhracat rakamları ise ilk dört ayda %6 büyümüştür. İç pazar talebindeki zayıflık Arçelik için olumsuz haber olarak nitelendirilebilir.

DENİZ YATIRIM ARAŞTIRMA
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• eren@
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2008
            • 2344

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Günaydın.

Yettim gördüğümü paylaşayım hemen

Endeks Önemli bir noktaya geldi !
            bahsi geçen golden kros devamı var mı ?
            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• EFEKENT
              Kıdemli
              • 15 Mayıs 2008
              • 4329

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              bahsi geçen golden kros devamı var mı ?
              Bence var. bu oluşumlar kolay kolay oluşmaz. Siyasi ve ekonomik riskler her zaman vardır fakat bahsettiğim grafikteki nokta düzeltmeler içindir. Bu düzeltmeler 22 GHO ya kadar normal karşılanmalı. 22 GHO altında 200 GHO önemli bir destektir. buraya sarkma ise sağlıklı bir yükseliş trendinin hazırlığı olarak da görülebilir.
              Hint Atasözü

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11992

Şimdi vuslat zamanı ey sevgili muhabbetle coşalım.
                Aşk şarabıyla her dem mest olalım.

Gün bayram günüdür, gönlüm çocuklar gibi şen,
                Her yer diken deryasıyken, şimdi sanki bir gülşen
                Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11992

2.41 ler gelmiş mi rdayolog abii
                  Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11992

28.05 'de KONYA

29.05'DE GOLTS

KAR PAYI DAĞITIMI VAR belki bir hareket çekebülürler izleyelim bakalım. )
                    Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 23823

2.41 ler gelmiş mi rdayolog abii

dün evet az bi şey aldım 1000 dene
                      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23823

28.05 'de KONYA

29.05'DE GOLTS

KAR PAYI DAĞITIMI VAR belki bir hareket çekebülürler izleyelim bakalım. )
                        ORAN alr ne kadar

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 23823

geldi döktürdü GİTTİİİ EFEKENT

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11992

*GOLTS***GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )
                            ***GOLTS***GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

Adres Vişnezade Mahallesi Prof.Alaeddin Yavaşca Sokak Marmara Apartmanı No:4 Daire :2 34357 Beşiktaş/İSTANBUL
                            Telefon 212 - 3270080
                            Faks 212 - 3271303
                            Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 246 - 2371451
                            Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 246 - 2371480
                            Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet
                            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                            Özet Bilgi Genel Kurul Onayına Sunulacak Yönetim Kurulu Kar Dağıtım Teklifi-Güncelleme

Düzeltme Gerekçesi ve Düzeltilen Bilginin İçeriği
                            Dağıtılan diğer kar payı esas sözleşme gereği bağışlar eklenmiş tutar üzerinden dağıtılmak suretiyle düzeltilmiştir. . . 27/03/2014 17:38'de KAP'ta yayımlanan bildirimimiz aşağıdaki şekilde düzeltilmektedir.
                            Düzeltme Gerekçesi ve Düzeltilen Bilginin İçeriği
                            Şirketimiz Yönetim Kurulu’ nun 27.03.2014 tarih ve 2014/11 nolu Kar Dağıtım Teklifi Kararı’ nın 11.04.2014 tarih ve 2014/14 nolu Yönetim Kurulu toplantısında esas sözleşmeye uyum amacıyla güncellenmek suretiyle aşağıdaki şekilde değiştirilerek kabulüne,

“SPK tarafından yayımlanmış genel kabul görmüş muhasebe ilkelerine uygun olarak belirlenen (35.316.017 TL.)’ lık 2013 faaliyet yılı ticari bilanço brüt kârından (8.090.389 TL) ödenecek vergi ve yasal yükümlülüklerin tenzilinden sonra kalan ( 27.225.628 TL)’ lık ticari bilanço net karından (0 TL)’ lık I. Tertip Yasal Yedek Akçesi ‘nin indirilmesinden sonra kalan (27.225.628 TL)’ lık net dağıtılabilir kara (896.565,49 TL)’lık bağış ve yardımların ilavesi ile toplam (28.122.193,49 TL)’sından şirket esas sözleşmesi hükümleri ve kar dağıtım politikası göz önünde bulundurularak çıkarılmış sermayeyi temsil eden paylara sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde, % 20 oranında toplam (5.624.438,70 TL) tutarındaki I.temettü ayrıldıktan sonra kalan kardan (22.497.754,79 TL)’ esas sözleşme hükümlerine göre % 10 (2.249.775,48 TL) ihtiyari yedek akçe, %3 (674.932,64 TL) yönetim kurulu üyelerine, %5 (1.124.887,74 TL) memur ve müstahdemlere ayrılmasına, Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun 519. maddesi gereğince dağıtılacak kar payı ödenmiş sermayenin %5’ inin üstünde olması nedeniyle kar dağıtımından (1.583.982,04 TL)’sı II. Tertip Yedek Akçe ayrılmasına, ortaklara (8.775.561,30 TL)’sı II.temettü verilmesine, geriye kalan (7.192.050,10 TL)’ sının Olağanüstü yedeklerde bırakılmasına, (5.624.438,70 TL)’sı I.temettü ve ( 8.775.561,30 TL)’sı II.temettü olmak üzere toplam (14.400.000 TL) lık temettünün 29 Mayıs 2014 tarihinden itibaren ortaklarımıza nakden ve 1 TL.lık nominal değerli beher paya brüt 2,00 TL (% 200), net 1,70 TL.(% 170) dağıtılmasına, dağıtımın 29 Mayıs 2014 tarihi itibarıyle mevcut payların tümüne, bunların ihraç ve iktisap tarihleri dikkate alınmaksızın eşit olarak yapılmasına”

ve ekteki “ Kâr Dağıtım Öneri Tablosu” ile birlikte Borsa İstanbul A.Ş./Kamuyu Aydınlatma Platformu ile Şirketimiz internet adresinde yay
                            ınlanmasına ve 24.04.2014 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Yönetim Kurulu Karar Tarihi 11.04.2014
                            Konunun Görüşüleceği Genel Kurul Tarihi 24.04.2014

Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin

Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL)
                            B Grubu,GOLTS(Eski),TRAGOLTS91F0 2,0000000 1,7000000
                            A Grubu,İşlem Görmüyor(İmtiyazlı),TREGLTC00017 2,0000000 1,7000000

Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi
                            29.05.2014
                            Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11992

*KONYA***KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )
                              ***KONYA***KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

Adres KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. HOROZLUHAN MAHALLESİ, CİHAN SOKAK, NO:15 42300, SELÇUKLU/KONYA
                              Telefon 332 - 3460355
                              Faks 332 - 3460365
                              Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 332 - 3460355
                              Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 332 - 3460368
                              Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
                              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
                              Özet Bilgi KAR PAYI DAĞITIMINA İLİŞKİN YÖNETİM KURULU KARARI VE TEKLİFİ

EK AÇIKLAMALAR:
                              Şirketimizin 28.02.2014 tarihli yönetim kurulu toplantısında ekte yer alan kar dağıtım tablosunun genel kurula teklif olarak götürülmesine, teklif olarak götürülecek nakit kar dağıtım başlama tarihinin 28.05.2014 olarak tespitine karar verilmiştir.

Yönetim Kurulu Karar Tarihi 28.02.2014
                              Konunun Görüşüleceği Genel Kurul Tarihi 27.03.2014

Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin

Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL)
                              KONYA(Eski),TRAKONYA91F6 2,4500000 2,0825000

Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi
                              28.05.2014

Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı (TL) Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%)
                              KONYA(Eski),TRAKONYA91F6 0,000 0,00000

BIST
                              Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11992

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                geldi döktürdü GİTTİİİ EFEKENT
                                o hep öle gelir döktürür gider radyolog abi :::))))))))
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information