abi şu pegsusda mal mı boşatıyolar bir baksan .
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
3670 geçip üzerinde sebat etmeden bulaşma derimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi şu pegsusda mal mı boşatıyolar bir baksan .DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bence garana 690 ı geçirtip sonra terso yaparlar üstadMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
sinir bozucu endeks....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
comdo yu aldığım fiyatın 1 kademe altından verdim .
sonradan alığım alkımıda aldığım fiyata verdim ..
çekildim kenera uğaraşamam ben bu soysuzlarla
ne halleri varsa görsünler.
iyi akşamlar.Mevlana der ki;
Yorum
-
tamam abi.Mevlana der ki;
Yorum
-
Doas 6,56 görüp 6,52 kapatmış hele bir 6,70 üzerine çıkarsa değmeyin keyfine önü açılırama izlemedeyim.reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoşbulduk radyoloğ hocam varmı bugün tradelik bişey, Doas takib ediyorum kozalla birlikte doas grafik ne der hocam 6,38-40 üzeri gidermi acep,şöyle bir 6,70 e kadar.
Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-

Bakalım Hangisi gidicekBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Garan da 15-20 günlük değişimler aşağıda ..

ayrıca dünkü bazı takaslar da aşağıda egomu tadmin edem ben ..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum