radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
çok nazik çok kibarsın abim.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlarım
zaman zaman CAPS LOCK tuşu takılı kalıor ondan büyük harf çıkyor bazı yazılarım
özür dilerim
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterasels
799/824 gap i var günlükte
takip etmek yararli olabiliraselsan, yurtdisi musteriden, elektronik harp sistemlerine yonelik toplam 26.1 milyon dolarlik siparis aldigüko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaat beşi bir görelim niyetlerini belli ederler az çok .
aselsan elektronik sanayi ve ticaret a.s.'nin kamuoyu aydinlatma platformu'nda (kap)
yayinlanan aciklamasi asagida bulunuyor:
"aselsan, bir yurtdisi musteriden, elektronik harp sistemlerine yonelik toplam
26.070.132,- abd dolari tutarinda siparis almistir.
Teslimatlarin 2014 yili icerisinde tamamlanmasi ongorulmektedir."
-matriks-DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
şeytan dürtüyo bi lokma garan al diyeMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
*merkez bankasi döviz satim ihalesinde tekliflerin ortalama fiyati 2.2365 tlMevlana der ki;
Yorum
-
şeytan buGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşeytan dürtüyo bi lokma garan al diye
adı üstünde dürtsün ittiret

şaka bir yana acele etme 654 STOP
geçerse 681 yolu açılır
ama bence bi kaç gün daha izle derimDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
125 net aldın ya yeter enflasyon farkıda yok ............:(GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman bizim maaşlarda artar tredaş :::
)))))))))))))))))))Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
Oğuz abi bir de buradan teşekkür edeyimmmm, kazancın bol olsun...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbol kazançlar dostlar....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOğuz abi bir de buradan teşekkür edeyimmmm, kazancın bol olsun...
hoşgeldin svg hocam ve dostum
ne demek senin emeklerine az bile

bizleri burada buluşturduğun için allah razı olsun
umarım çokkkk uzuuuunn zaman devam ederiz burada
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Hoş bulduk... Gücümüzün yettiği yere kadar devam....radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldin svg hocam ve dostum
ne demek senin emeklerine az bile

bizleri burada buluşturduğun için allah razı olsun
umarım çokkkk uzuuuunn zaman devam ederiz burada

Yorum
-
VOLTRAN oluşturmakta yarar varsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoş bulduk... Gücümüzün yettiği yere kadar devam....
beyler hanımlar pamuk eller cebe
DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLURDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
iyi akşamlar ben kaçtım.Mevlana der ki;
Yorum

Yorum