hayırlı haftalar
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
benim ekranda mı bir anormellik var .
kesik kesik geliyo pek bir hareket yok gibi.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
gerçekten deeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim ekranda mı bir anormellik var .
kesik kesik geliyo pek bir hareket yok gibi.
zırt pırt donuyor matrikisDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yıl sonu işleri hesap kapatmalarıradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterahanda tredas ta geldi
okey karesi tamam
yeni yılın ihaleleri bir sürü iş kafamı zor kaldırıyorum
bir elektrikten cıktık tarım a girdik sistem farklı anlayış farklı
allaç pomuğu gibi oldum
bosada zaten zara ediyoruz oradan da darbe
saçlarım iyice beyazladı
büyük çocuk su çiçeği cıkardı ufak olanda ben de isterim dedi ondaki de devam ediyor
hhaaaaaaaaaaaaaaayt ulan dağılım be bi kışt ........
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryıl sonu işleri hesap kapatmaları
yeni yılın ihaleleri bir sürü iş kafamı zor kaldırıyorum
bir elektrikten cıktık tarım a girdik sistem farklı anlayış farklı
allaç pomuğu gibi oldum
bosada zaten zara ediyoruz oradan da darbe
saçlarım iyice beyazladı
büyük çocuk su çiçeği cıkardı ufak olanda ben de isterim dedi ondaki de devam ediyor
hhaaaaaaaaaaaaaaayt ulan dağılım be bi kışt ........
su çiçeğini dert etme her çocuk çıkarırı GÜKO da çıkardı geçenlerde

kaşınan yerlerini kaşımmamalarını öğütlesin yenge yoksa ileri yaşlarda iz bırakabilir cilt teDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bu egeen de bir şey var ama çözemedim
cesaretde kalmadı
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
baktın 52 üzeri iyi dedin abi.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen bakmadımmıydı EGEEN e
ama piyasa bozuk cesaret edemdim.
Mevlana der ki;
Yorum
-
55.25 oldu namıssızzzzMevlana der ki;
Yorum
-
garfa
sanko
nasıllar.Mevlana der ki;
Yorum
Yorum