Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Rekabet Kurulu, TÜPRAŞ ve OPET hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. Kurul oy çokluğuyla TÜPRAŞ’a 412 milyon idari para cezası verdi.
Son güncelleme: 17 Ocak 2014 18:23 Mynet haber bugün 6.121.482 defa, bu haber 23.878 defa okundu.
Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. ile Opet Petrolcülük A.Ş. hakkında yürütülen soruşturma sonucunda, toplanan tüm bilgi ve belgelerle soruşturma raporu ve savunmalar değerlendirilirken, şu açıklama yapıldı: “Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.’nin fiyatlandırma ve sözleşmelere ilişkin uygulamaları yoluyla hakim durumunu kötüye kullandığına, bu suretle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 6. maddesini ihlal ettiğine oyçokluğuyla karar verildi.
Bu nedenle 4054 sayılı Kanun’un 16. maddesinin üçüncü fıkrası ve ilgili yönetmelik uyarınca 2013 mali yılı sonunda oluşan ve Kurul tarafından belirlenen yıllık gayri safi gelirlerinin takdiren % 1’i oranında olmak üzere;- Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ’ye 412 milyon lira idari para cezası verilmesine oyçokluğuyla karar verildi.
4054 sayılı Kanun’un 27. maddesi uyarınca, rafinerilere ilişkin fiyatlandırma mekanizmasının tüketicilerin faydasına olacak şekilde ilgili ve yetkili kuruluşlarca yeniden tanzim edilmesi yönünde ilgili mercilere ve ihlal oluşturduğu belirtilen uygulamalar ve aynı sonucu doğuran ya da doğurabilecek niteliğe sahip uygulamalardan kaçınılması gerektiği yönünde Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş.’ye görüş bildirilmesine oybirliğiyle karar verildi. Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. ve Opet Petrolcülük A.Ş.’nin 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiklerine dair yeterli bulguya ulaşılamadığına; bu nedenle aynı Kanun'un 16. maddesi uyarınca anılan teşebbüslere idari para cezası uygulanmasına gerek olmadığına oybirliğiyle, gerekçeli karar daha sonra tebliğ edilmek ve Ankara İdare Mahkemelerinde yargı yolu açık olmak üzere karar verilmiştir.
Mevlana der ki;
Sevgili kardeşim;
Twitter da varım ama dikkat edersen 2 yıl önceki EFEKENT yok. Senet sepet analizi yok.
endekse, piyasalara bakmayalım mı?
15 yıldır Reel işimde piyasa dolarla dönüyor ve benim için kendi paramızdan daha önemli iş yerimin yaşayabilmesi için. Takip etmek zorundayım yani.
Siteye girip yazmayışımın nedeni inan zamansızlık. Dilaver, Oğuz Abi, Ersin hatta sende çok iyi biliyorsunuz.
Twitter Telefonda olunca daha pratik oluyor.
Haa yazdığın mesajda da bana şaka yollu takıldığını tahmin ediyorum ama bilmeyenlerde bilgilensin diye açıklama gereği duydum.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Sevgili kardeşim;
Twitter da varım ama dikkat edersen 2 yıl önceki EFEKENT yok. Senet sepet analizi yok.
endekse, piyasalara bakmayalım mı?
15 yıldır Reel işimde piyasa dolarla dönüyor ve benim için kendi paramızdan daha önemli iş yerimin yaşayabilmesi için. Takip etmek zorundayım yani.
Siteye girip yazmayışımın nedeni inan zamansızlık. Dilaver, Oğuz Abi, Ersin hatta sende çok iyi biliyorsunuz.
Twitter Telefonda olunca daha pratik oluyor.
Haa yazdığın mesajda da bana şaka yollu takıldığını tahmin ediyorum ama bilmeyenlerde bilgilensin diye açıklama gereği duydum.
allah sana işlerinde kolaylıklar versin.
insan sevdiklerine takılırmış bende sana takıldım biraz.
Mevlana der ki;
Yorum