GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
6,66 üstünde kapanışlar yapamazsa bir kaç gün için de 6.24 e doğru bir salınma bekliyorum ..
-
garan 6.24 gelirse ozaman endeks 60.000-61000 olurmusimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6,66 üstünde kapanışlar yapamazsa bir kaç gün için de 6.24 e doğru bir salınma bekliyorum ..
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Aracının direksiyonuna geçip kiliseye gitmek üzere yola koyulan rahip yolda yürümekte olan bir rahibeye rastlar. aracını durdurur ve kiliseye kadar onunla gelmek isteyip istemediğini sorar. kadın arabaya biner ve bacak bacak üstüne attığında bacaklarının güzelliği ortaya çıkar. rahibin gözü kayar ve bakayım derken kısa bir süre için aracın kontrolünü kaybeder. aracı tekrar kontrol altına aldıktan sonra sağ elini rahibenin
bacağı üstüne koyar. rahibe ona bakar ve şöyle der :
"rahip, 129. ayeti hatırlıyor musunuz ?"
utançtan kıpkırmızı olan rahip derhal elini çekerek rahibeye özürlerini sıralar.
bir müddet sonra aklı tekrar karışır ve rahibenin bacağına tekrar dokunur vites değiştirme bahanesiyle ve rahibe aynı soru ile karşılık verir : "rahip, 129. ayeti hatırlıyor musunuz ?"
utancından yine kızaran rahip elini çeker ve "af edersin kardeşim, insanoğlu zayıf düşebiliyor" der.
kiliseye vardıklarında rahibe arabadan iner ve tek kelime söylemeksizin, ancak çok manalı bir bakış fırlatarak kaybolur. rahip aceleyle içeriye koşturur ve bir incil alarak
129. ayeti açar okumak için 129. ayet şöyle demektedir : ileriye gidiniz, daha yukarlarda arayınız. orada güzellikler bulacaksınız.
hikayeden çıkartılacak ders :
görev alanınızla ilgili her zaman bilgili olun, aksi taktirde fırsatları kaçırabilirsiniz.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Denizli'de araştırma yapmak için kamp kuran bir grup üniversite öğrencisi,kamp yakınına tüneyen bir denizli horozunun sabahın erken saatlerinde yüksek sesle ötmesinden çok rahatsız olmuşlar...
sabahın köründe ortaya çıkan horoz, önce dikleniyor, sonra dakikalarca ötüyormuş. tabii ekipte ne uyku ne de huzur bırakmıyormuş.sonunda sabırlar tükenmiş.susturmak için başlamışlar horozu kovalamaya... horoz önde.. gençler peşinde...
mahalle arasına dalmışlar... kovalamacayı gören, fakat bir anlam veremeyen yaşlı dede, seslenmiş:
- hey, evlatlar!.. bu zavallı horozu niye ürkütüyorsunuz?..
- dede, sabahın köründe ötmeye başlıyor, kampı ayağa kaldırıyor. o yüzden başını keseceğiz!..
- yazıktır evladım yapmayın!.. demiş ihtiyar, bırakın, ben onun sesini keserim, bir daha da rahatsız etmez sizi...
gençler bunun üzerine kovalamayı bırakmışlar. ertesi sabah, hafif 'gak - guk' sesleri dışında horozdan kayda değer hiçbir ses çıkmadığını görünce de şaşırıp dedeye koşmuşlar:
- yahu dede, ne yaptın da bu horozun sesini kestin?..
ihtiyar gülmüş:
- kıçına zeytinyağı sürdüm. horoz kabararak ötmeye yeltendiğinde, gerisi tutmuyor ki kuvvet alsın... ancak 'gak - guk' edebiliyor...
Kıssadan hisse:
arkan sağlamsa, istediğin kadar kabarır, diklenir, sözünü dinletirsin.
arkan bir gevşemeye görsün, ancak "gak-guk" edersin...Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran 6.24 gelirse ozaman endeks 60.000-61000 olurmu
orda dur
bu muhitin ölücüsü benim
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
elde mal olmayınca gönlüm orayı istiyo mallanmak içinradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorda dur
bu muhitin ölücüsü benim

Mevlana der ki;
Yorum
-
efekent nerelerde belki kulağı çınlarda gelir bir selam çakarr .
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
DAX 9779.95 +62.24 +0.64
dax iyi bizde iyi olurmuyuz diyecem ama son günlerde bizim kahraman endeksimiz ne daxı ne dowu takmıyoMevlana der ki;
Yorum
-
dolar 2.21 abi
doları aşşağı basmadan olmaz...Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog abi bu fedin varlık alım azaltma kararları toplantısı filan sanki bur aralar olacaktı . dikkat etmekte fayda var.Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.61 den garan
8.36 dan sahol aldım
iyimi ettim bilmiyom
stoplar işe yaradıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstopladım
Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi bu fedin varlık alım azaltma kararları toplantısı filan sanki bur aralar olacaktı . dikkat etmekte fayda var.
takip edelim bakalım gkoDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum