ben cıktım , gorusuruz, cem karaca nın sarkısının sozlerıne bı bak gukom, hoscakalın kolay gelsın
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Keyborsa' ya desteklerinizi bekliyoruz....
Değerli dostlar,
Sizlerin de bildiği gibi 2007 den bu güne kadar, "küçük yatırımcı dostu" olma hedefiyle hizmet vermeye çalıştık.Çok değerli insanlar foruma yazılarıyla destek verdiler , emek veren herkese teşekkürü bir borç biliyorum.Temmuz ayında verdiğiniz desteklerle 2014 yılına geldik. Forumun yayın hayatına devam etmesi için yine her türlü desteğinizi bekliyorum. Tüm üyelerimize bol kazançlar diliyorum.
Gönüllü destek hesabımız:
Dilaver ŞAHİN
İŞBANKASI
HESAP NO:0059197
ŞUBE NO:1263
IBAN: TR310006400000112630059197
Yorum
-
abi sen burda mesajı çaktın bende verdim gitti. abv.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGOLTS verdim 4930 abv
TUPRS ta poz arttırmayı düşünüyüorumMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
CHP'den AK Parti'nin HSYK önerisine ret
CHP'den HSYK önerisine ret kararı çıktı, öneri 'samimi olmadığı' gerekçesiyle uygun bulunmadı. CHP, 'Hayır' kararını AK Parti'ye de iletti.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
abi brisa bir bakabilirmisin.Mevlana der ki;
Yorum
-
3. Dalga Operasyonu Başladı, Polis Emri Uygulamıyor
16 Ocak 2014 11:09
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli yeni bir yolsuzluk ve rüşvet operasyonu başlattı; ancak Organize Şube Müdürlüğü harekete geçmedi.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
iyidir radyolog abi senden nbr
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Özhan Canaydın tarafından Bursa’da 1985 yılında kurulan ve Türkiye’nin yabancı ortaklı ilk konfeksiyon şirketi olarak bilinen Biesseci Bursa Tekstil Sanayi ile birlikte 4 şirket için Bursa 2’nci Ticaret Mahkemesi’ne İstanbul Barosu avukatlarından Necdet Budak tarafından iflasın erteleme başvurusu yapıldı.
Daha sonra Bursa 2’nci Ticaret Mahkemesi’nde görülen davada ise, Biesseci firması için uygulanan tedbir kararı kaldırıldı. Alacaklı firmalar Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Fabrikada tekstil makineleri ve kumaşlar alındı.
Fabrikaların son durumu ile ilgili 10 Ocak 2014 tarihinde görülen duruşmada kayyumların görevlerine son verilip, Biesseci A.Ş. hakkındaki iflas erteleme davası ret edilerek şirketin iflas ettiği kararı alındı. Diğer şirketler Liberteks Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş., Barka Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., BM Ütücülük ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bie Bursa İpek Emprime Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflaslarına karar verildi. Karar sonrası tedbir kararları da kaldırıldı.
DEVLERE ÜRETİM YAPIYORDU
Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde Biesseci Bursa Tekstil Sanayi ile birlikte bünyesinde bulunan dört şirken, 27 bin metrekaresi konfeksiyon, 15 bin metrekaresi boyahane, 4 bin metrekaresi örme tesisi olmak üzere toplam 47 bin 500 metrekare kapalı alanda faaliyet gösteriyordu.
Bu firmalar, GAP, Quiksilver, Calvin Klein, Timberland, Dolce & Gabbana gibi birçok markaya da fason üretim yapıyordu. Yaklaşık 1.300 kişiye istihdam sağlayan fabrikalar, ekonomik zorluklar nedeniyle çalışanların sayısını 900 kişiye kadar düşürmüştü. Hisselerin çoğunluğu Canaydın ailesinde olan şirketler, 2011 yılında toplam ihracatının yüzde 37’sini Almanya’ya, yüzde 30’unu Fransa’ya kalan bölümünü İngiltere, İtalya, Belçika, Hollanda, ABD, Polonya’ya yapıyordu.(DHA)MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
cümleten iyi aksamlar...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
Yorum