hımm brsan ciddi mi acaba???
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
4.34 den biraz gelmiş bakalim çorba çikcak mi :dlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercomdo 438Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ilk etapta 624 üzeri olsunyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhımm brsan ciddi mi acaba???“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
listeden beyendiklerim bunlardi..güko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbfren
brsan
tmsn
comdo
diyeyim ben..
Hayde olum kemik..
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
kısaca diyor ki;
zordur almak bizden kızı,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
-
-
abi,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterANSGR ye plan yapalımmı levent hocam OV
140 üzerine atarsa bakalım,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ekranda değildim veremedim kaldi eldelevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercomdo 444
Mevlana der ki;
Yorum
-
aslan nasil abii..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan ları naptın gükoMevlana der ki;
Yorum
-
Açıklanma Saati : 17:00
Önceki Veri : % 0,6
Beklenti : % 0,5
Datanın Tanımı:
İnşaat harcamaları, iskân, iskân-dışı veya kamu sektörlerinde başlanılan inşaatların dolar cinsinden
değerini gösterir.
Datanın Önemi: (Orta)
İnşaat harcamaları, faiz oranları, ticaret hacmi ve maliye politikalarından doğrudan etkilendiği için
ekonominin önemli bir parçasıdır. Ülkedeki ekonomik durum için de ipucu veren inşaat harcamaları,
talep ve dolayısıyla harcamaların artmasına yönelik beklenti kuvvetli ise artış gösterir.
Beklenti:
Eylül ayına ait inşaat harcamaları verisi hükümetin kapalı kalmasından dolayı normal zamanında
açıklanamamıştı. Bugün Eylül ve Ekim ayı inşaat harcamaları verileri birlikte açıklanacak. En son
açıklanan Ağustos ayı verisinde %0,6’lık artış görülmüştü. İnşaat harcamalarındaki yükselişin Eylül
ve Ekim aylarında da devam etmesi bekleniyor. Güçlü gelecek veri ABD’nin konut sektörüne yönelik
iyimser beklentileri artıracaktır.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum