hey gidi mutlu 772
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
http://haber.gazetevatan.com/Akin_Ip...78085/11/medyaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbo koza vs BOYDAK amı aitmiş net te net bi bilgi bulamadım atp DİE Bİ ŞEYDEN BAHSEDİLİO atp BOYDAK amı ait“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
baktım ama ben bi haber göremedim saliha..ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlıs gormedımse benım akmgy den haber mı var ne ! !!!!Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi iktidar olabilmek kolay değil..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişi güücü bırakmışlar ona denetim buna ceza
ülkenin başka sorunu yokmu
korkutacan ürkütecen milletin sesini kesecen yoluna devam etcen politika buuu..
gerçi kimseninde sesi soluğu çıkmıyoyaaa
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
brısa..
netaş
ikilisi dikkatimi çekiyo amaMevlana der ki;
Yorum
-
kutpo 224
228 üzerinde ince eler sık dokurum“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bugün köftede yok çorbada ne yiyeceksek :
)
afiyet olsun..Mevlana der ki;
Yorum
-
mgros 18
18 10 önemli ama yetersiz
18 30 üzerinde 19 görmek isteyebilir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün köftede yok çorbada ne yiyeceksek :
)
afiyet olsun..
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
aç karnına mı?ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergukom, lıstenın en sonunda ısmı vardı, oda bana yeter sımdılık kucuk bı ısık umut ısıgı..
yanında çerez olsaydı bari
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
Yorum