ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iyimisin saliha.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
-
iyi olduğuna sevindim hiç sesin soluğun çıkmıyoahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersagol gukom tesekkur ederım, ıyıyım cok sukur..
aman kendine iy bak .Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
-
gukom hafta bası ıcımden hep kulaklarını cınlattım, hazıranda eve hırsız gırdıydı, bızden telefonumu, asagıdan da canta, cuzdan, telefon alıp gıttıydı, benım telefonum yenı oldugu ıcın ı-maıl numarasını polıse verdık, bu pazartesı 6 ay sonra bı yazı geldı, kısacası bana teknık bı bılle, telefonunu aynı gun bulmustuk,
bu memlekette 3.sahıslara satıs var, senın telefonu yerden tezgahtan alanı sorguladım samımı buldum hırsız degıl, verdım gıttı, ustune ıcmedınse bı damacana su iç,yok ıcmem ıtıraz ederım dıyosan da sen bılırsın ama reddedersem sana para odetırım yazılıydı.
ınanamadım ıstanbulda devasa adlıye sarayı na gıttım, bı arzuyhalcı aradım telefonumu bana gerı verın dıye dılekce yazdırmak ıcın, arzuhalcı benı avukat a gotürdü, avukat da aynı nı dedı, agır ceza ya ıtıraz edersın, hakım reddeder, sana da 90 lıra odeetır benım de aklıma gecenlerde senın yazdıkların geldı..
Yorum
-
iyi akşamlar,huzurlu ve sağlıklı tatiller dilerim...
sevgili GÜKO25 sabır ediyoruz bakalım nereye kadar dayanabileceğiz...uyuza bulaşan hisseler elbet hareketlenecektir...yoksa endeks çıksa da düşse de... hareket olmayınca sinir kalmıyor...
sağlıcakla...
görüşmek umuduyla...Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar iyi tatiller..
paylaşımlar için teşekkürler..Mevlana der ki;
Yorum
-
neler yaşanıyor...ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergukom hafta bası ıcımden hep kulaklarını cınlattım, hazıranda eve hırsız gırdıydı, bızden telefonumu, asagıdan da canta, cuzdan, telefon alıp gıttıydı, benım telefonum yenı oldugu ıcın ı-maıl numarasını polıse verdık, bu pazartesı 6 ay sonra bı yazı geldı, kısacası bana teknık bı bılle, telefonunu aynı gun bulmustuk,
bu memlekette 3.sahıslara satıs var, senın telefonu yerden tezgahtan alanı sorguladım samımı buldum hırsız degıl, verdım gıttı, ustune ıcmedınse bı damacana su iç,yok ıcmem ıtıraz ederım dıyosan da sen bılırsın ama reddedersem sana para odetırım yazılıydı.
ınanamadım ıstanbulda devasa adlıye sarayı na gıttım, bı arzuyhalcı aradım telefonumu bana gerı verın dıye dılekce yazdırmak ıcın, arzuhalcı benı avukat a gotürdü, avukat da aynı nı dedı, agır ceza ya ıtıraz edersın, hakım reddeder, sana da 90 lıra odeetır benım de aklıma gecenlerde senın yazdıkların geldı..
ve daha neler göreceğiz...
inanası gelmiyor insanın
şaka gibi
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
ben de gelen yazı yı cantamda tasıyorum, gormeyen gorsun dıye, kımse ınanamıyo, ama gercek, dun karakol un onunden gecerken baskomser kapıda sıgara ıcıyodu, ona gosterdım, bu telefon aranıyomu hala yoksa bı bardak su mu ıcecem dıyo dedım, hıc sesını cıkartmadı karar cıkmıs teblıg edılmıs dedı.. senınle de bı gun tanısrsak okuturum sanada..
Yorum
-
ellerinize,
gözlerinize sağlık,
her ne kadar sürç i lisan etti isek affola,
güzel bir haftasonu olması dileği ile,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum