Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11992

Döviz kirmizi
    altin kirmizi
    bist uyuzzz

var bir yerlerde bir terslikk ..
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 23831

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Döviz kirmizi
      altin kirmizi
      bist uyuzzz

var bir yerlerde bir terslikk ..

yulbaşı rallisi için son dökme oyunları imiş miş muş
      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

iyi akşamlar...
        teşekkürler...
        görüşmek umuduyla...
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11992

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yulbaşı rallisi için son dökme oyunları imiş miş muş
          ister aşşaği ister yukariiii planlar ona göre yapildiiiiii abim...

Rahatim...
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11992

Bak benim aslan parçasi dimdik ayaktaa meydan okuyo ...
            Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11992

Iyi akşamlar arkadaşlar...
              Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                Kıdemli
                • 06 Eylül 2008
                • 4782

RESİMLERLE BORSA VE İNSAN
                1-borsa düşerken hissede olmayanın durumu:

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• levent martı
                  Kıdemli
                  • 06 Eylül 2008
                  • 4782

teşekkürlerimle...
                  cümleten hayırlı akşamlar,,,

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 23831

AŞAĞI KIRARSA 320 BİLE GÖREBİLİR ,UMARIM İHLALDİR

Uploaded with ImageShack.us
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• levent martı
                      Kıdemli
                      • 06 Eylül 2008
                      • 4782

sa,
                      hayırlı cumalar,,,

Yorum

• levent martı
                        Kıdemli
                        • 06 Eylül 2008
                        • 4782

Şirket Haberleri

PARA analiz Yazdı.
                        29 Kasım 2013 07:23:50 EET

Sermaye artırımı başvurularıi hisse alım satımları, yeni projeler, tavsiye değişiklikleri.. Borsa İstanbul şirketlerinden son haberler!

AKFEN: Şirket, hisse geri alım programı çerçevesinde 27.11.2013 tarihinde 4,25 – 4,26 TL fiyat aralığından toplam 137.000 adet AKFEN hissesi satın aldı.

ARSAN: Şirket, sermayesini %20 oranında bedelsiz artırmak üzere SPK’ya başvuruda bulundu.

AYEN: %99,99 oranındaki bağlı ortaklığı Ayen Elektrik Ticaret A.Ş.'nin 31.12.2013 tarihinde yapacağı O.üstü Genel Kurul toplantısında sermayenin 13 milyon TL nakit artırılması kararına iştirak edileceği açıklandı.

AYGAZ: Ankara ve Kocaeli-Körfez'de bulunan iki LPG tesisine dair yeni lisanslar alındığı ve yürürlüğe girdiği bilgisi EPDK internet sitesinde yayınlandı.

BJKAS: Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı için Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile yeni sözleşme imzalamak için başladığı görüşmelerde imzalar haftaya atılacak.

EDIP: Şirketin %30 oranında ve 15.000.000 TL tutarındaki nakit sermaye artırımı 02 – 16 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılacak.

ENKAI: UBS, Enka İnşaat için tavsiyesini 'Al'dan 'Nötr'e indirdi.

EREGL: Bağlı ortaklıklarından İsdemir’in 28 Kasım’daki Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda 483.126.252 TL tutarındaki sermayesinin 1.435.751.841 TL iç kaynaklardan, 981.121.907 TL bedelli olmak üzere 2.416.873.748 TL artırılarak 2.900.000.000 TL'ye çıkartılmasına karar verildi.

FINBN: Finansbank, 22 Kasım 2013 tarihinde imzalamış olduğu anlaşma ile 167 milyon Dolar ve 264.5 milyon Euro tutarında sendikasyon kredisi aldı.

GSRAY, TSPOR: PFDK, Galatasaray Kulübüne 10.000 TL, Trabzonspor Kulübüne de 20.000 TL idari para cezası verdi.

KCHOL: JP Morgan, Koç Holding için fiyat hedefini 9,10 TL'den 11,20 TL'ye yükseltti. Tavsiye: 'Nötr'

NETAS, KRONT: Netaş, Kron Telekomünikasyon ortaklarından Lütfi Yenel ile KRONT sermayesini temsil eden A Grubu hisselerin %10'unun (1.426.852 TL nominal) 1.700.000 TL bedel karşılığı satın alınması (birim hisse satış fiyatı 1,1914 TL) hususunda anlaşmaya vardı.

SAHOL: JP Morgan, Sabancı Holding için fiyat hedefini 11,60 TL'den 11,45 TL'ye indirdi. Tavsiye: Endeks Üstü Getiri'

SANEL: Şirketin halka arz edilen 3.300.000 TL nominal değerli payları 02.12.2013 tarihinde 3,98 TL birim fiyatla işlem görmeye başlayacak.

TRCAS: Akaryakıt bayilerinde otomasyon sistemlerinin kurulumuna ilişkin sektör genelinde yapılan inceleme sonucunda, Şirketin %30 oranındaki iştiraki Shell & Turcas Petrol A.Ş.'ye, toplam 4.437.996 TL idari para cezası uygulandı.

ULAS: Maliye Bakanlığı’nın verdiği 112.092 TL ceza Uzlaşma Komisyonu’nda 10.000 TL’ye düşürüldü.

YAYLA: Şirket, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan park ve rekreasyon alanlarına mescit yapılması işi ihalesini 2.950.000 TL bedelle kazandı.

YGGYO: ANKAmall AVM’de tadilat sürecinin başladığı açıklandı

Yorum

• levent martı
                          Kıdemli
                          • 06 Eylül 2008
                          • 4782

29.11.2013 - 08:46
                          www.finansgundem.com

Vergi denetim uzmanları Boydak Grubu’na ait 3 şirketi inceleme altına aldı

Read more: http://www.finansgundem.com/haber/bo...#ixzz2m0zY5p3T

Yorum

• ahilas34
                            Bağımlı
                            • 02 Kasım 2011
                            • 1442

hayırlı sabahlar arkadaslar

Yorum

• sinterklass
                              Tecrübeli
                              • 17 Mayıs 2009
                              • 1522

günaydın iyi seanslar
                              Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11992

günaydın hayırlı cumalar..
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information