levent martı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Onuya iliskin olarak yapilan basin aciklamasi asagida bulunuyor:
` gida tarim ve hayvancilik bakanligi tarafindan 22 kasim 2013 tarihinde
yapilan okul sutu ihalesi onaylandi. 2013-2014 egitim-ogretim yilinda 6 milyon
330 bin 215 ogrenciye, haftada 3 gun dagitilmak suretiyle toplam 303 milyon
adet, 200 ml uht sut dagitilacak. 12 kasim 2013 tarihinde yapilan acik ihalede
birim kutu icin ortalama 57,53 kurus ve toplamda 174 milyon 709 bin lira teklif
verilmisti. Ancak verilen birim teklif ve toplam tutarin fazla olmasi nedeniyle
ihale iptal edilmisti. Pazarlik usulu ile 22 kasim 2013 tarihinde tekrar ihale
edilen okul sutu icin birim fiyat ortalama 51,70 kurus verildi. Toplam teklif
tutari ise 157 milyon 024 bin lira olarak gerceklesti. Boylece iptal edilen
ihaleye gore yeni yapilan ihaleyle 17 milyon 685 bin lira kamu yarari saglanmis oldu. `
-matriks-
|Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
kervt..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
yola çiktimi tredaş.tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryola çiktimi tredaş.
1,25 geçse otobanda son sürat gidecek gibi ............
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
dgzte 155
158 üzerinde olursesa“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abi bıçağın sırtında ne işin varradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbıçak sırtında duruyoruz
sen bize lazımsın.Mevlana der ki;
Yorum
-
-
afyon 61-62 deme ihtimali kaç .:
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
S.a levent marti hocam nasilsiniz izmir demir çelik için yorumunuz nedir yukari hareket başladimi 3 tl görülebilir mi ne dersin saygilarBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
sonmme
snpam
ıvır zıvırrMevlana der ki;
Yorum

Yorum