Hisse_Trade 11

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11992

günaydın kolay gelsin.
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11992

etro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri hisselerini Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına satıyor. Şirketten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
      verildi: "Şirket merkezimizde 26.11.2013 tarihinde saat 16:00'da toplanan Yönetim Kurulu'nda,
      Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 06.11.2013 tarihinde almış olduğu ve KAP vasıtası ile kamuoyuna duyurulmuş olan kararının devamı olarak Şirketimiz iştiraki olan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri
      A.Ş'nin şirket değerlemesi Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından SPK lisanslı bir kuruluşa yaptırılmış olup değerleme raporu neticesinde iştirakimizin şirket değeri 22.349.888 TL olarak
      belirlenmiştir. Şirketimiz Metro Ticari Ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'nin iştiraki olan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş'nin Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye şirketimiz iştirak oranı olan 96%'lık payına karşılık 21.120.000.-TL bedelle satılmasına, Mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir."
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• hiram
        Bağımlı
        • 27 Kasım 2008
        • 783

herkes bjk beklıyor tık yok ben se tspor dayım ytd

Yorum

• levent martı
          Kıdemli
          • 06 Eylül 2008
          • 4782

Şirket Haberleri

PARA analiz Yazdı.
          27 Kasım 2013 07:56:30 EET

Hisse alım satımları, distribütörlük anlaşmaları, yeni projeleri, yatırımlar, Borsa İstanbul şirketlerinden son haberler!

AGYO: 26.11.2013 tarihini takip eden iş gününde gerçekleştirilen işlemlerden başlamak üzere 15 takvim günü süreyle brüt takas uygulamasına geçilmesine karar verildi.

AKFEN: Şirket, hisse geri alım programı çerçevesinde 25.11.2013 tarihinde 4,34 – 4,35 TL fiyat aralığından toplam 145.000 adet AKFEN hissesi satın aldı.

ALARK: 20.03.2013 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında belirtilen, güney sahillerinde bulunan bir tatil köyünü satın alma görüşmelerinden sonuç alınamadı ve müzakereler sona erdirildi.

ALYAG: Ekstrasyon ünitesi, nötralizasyon ünitesi, seperatör, kırma makinesi, silo vs. bulunan yatırım planları ile bağlantılı olarak, 11.000.000 TL tutarında Yatırım Teşvik Belgesi başvurusunda bulunuldu.

ANACM: Bağlı ortaklıklarından Ukrayna'da yerleşik Merefa Glass Company şirketinin işletme sermayesinin finansmanı amacı ile PJSC "Deutsche Bank DBU" ("Deutsche Bank")'dan azami 4.000.000 Euro eşdeğeri tutarda USD, Euro veya UAH para birimlerinde kredi alınmasını temin etmek amacıyla Anadolu Cam, Deutsche Bank'a garanti verdi.

ARENA: Şirket, dünyanın en büyük CPU - Central Processing Unit (Merkezi İşlemci Birimi) üreticilerinden AMD - Advanced Micro Devices, Inc ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

CEMTS: Haddehane modernizasyon ve büyük kesit (200 kare kütük) yatırımında Siemens S.p.A. Industry (İtalya) ve Siemens San. ve Tic. A.Ş. (Türkiye) firmalarına makine-teçhizat, montaj ve devreye alma için toplam 7.300.000 € tutarlı sipariş verildi.

EKGYO: Şirket projelerinden Bursa Osmangazi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 26.11.2013 Salı günü saat 14:30’da yapıldı ancak katılım olmaması nedeniyle ihale iptal edildi.

GDKGS: Şirket 02.12.2013 tarihinde %288,50 oranında nakit sermaye artırımına başlayacak.

HLGYO: Şirketin Levent arsası üzerinde inşasına devam edilen Levent Dedeman Park Otel projesinde İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre Tadilat Ruhsatı alındı.

ICGYH: Şirket, 25.11.2013 tarihinde devralınmaları hususu Şirket Genel Kurulu onayına sunulması

kararlaştırılan hisselere ilişkin bedelin, söz konusu iştiraklerden elde edilecek gelirler ile, 5 yıl içerisinde, hiçbir vade farkı olmaksızın ödeneceğinin öngörüldüğü açıklandı.

JANTS: Şirket, %350 oranında bedelsiz sermaye artırımı yapmak üzere SPK’ya başvuruda bulundu.

KRSTL: Şirketin 07.11.2013 tarihli KAP açıklamasına istinaden Çaykur ile 30.000.000 adet 500 ml'lik Didi marka soğuk çay ihalesi ile ilgili üretim sözleşmesi imzalandı.

MERKO: Şirket, Yalova Soğuk Hava Tesislerini Çifçiler Gayrimenkul Yat. İnş. Tur. Gıda A.Ş.'ne satmak üzere ön protokol imzaladı.

METRO, AVGYO: Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.’nin şirket değerinin 22.349.888 TL olarak hesap edildiği, METRO’nun şirketteki %96’lık payının 21.120.000 TL bedelle AVGYO’ya satılacağı açıklandı.

SEKUR: Çok Katmanlı Laminasyon Film Üretim Tesisi ilgili olarak Şirket, tedarikçi firma ile anlaştığını açıkladı. Makine teslim alma tarihi olarak Mayıs 2014, üretime başlama tarihi olarak da Haziran 2014 öngörülüyor.

SRVGY: Yönetim Kurulu, Frankfurt'ta bulunan ve 242.000 m2 arsa üzerinde 291.000 m2 kiralanabilir ofis ve lojistik alana sahip bir tesisi satın almak üzere 250.000 TL sermaye ile İstanbul'da kurulacak olan "Deks Lojistik ve Yatırım Anonim Şirketi"ne %53,6 oranında iştirak etmeye karar verdi.

TCELL: Turkcell, mobil operatör MTN aleyhine, Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde Güney Gauteng Yüksek Mahkemesinde MTN'nin eylemleri nedeniyle uğradığı zararların tazmini istemiyle dava açtı.

THYAO: Alman havacılık devi Lufthansa, THY'ye sınırlama cephesini sahip olduğu iki şirketle genişletmeyi planlıyor. Lufthansa'nın sahibi olduğu Viyana merkezli Austrian Airlines ve İsviçreli Swiss Air'in de ortak uçuş sınırlamasına katılacağı öğrenildi. (Sabah)

ZOREN: %100 oranında hissedarı olduğu Zorlu Jeotermal tarafından Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kurulacak 30 MW kurulu güce sahip jeotermal santral projesinin finansmanında kullanılmak üzere toplam 113.000.000 USD tutarına kadar 14 yıl vadeli proje finansman kredi anlaşması imzalandı ve santralin kapasitesinin 45 MW'a yükseltilmesi için EPDK'na başvuru yapıldı.
          “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• ahilas34
            Bağımlı
            • 02 Kasım 2011
            • 1442

hayırlı sabahlar arkadaslar, rastgele

Yorum

• levent martı
              Kıdemli
              • 06 Eylül 2008
              • 4782

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              orge,pkart
              GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              orge 4.10
              orge 409
              415 üzeri 425 görmek isteyebilir,
              lakin 435 üzeri yeni şeyler söylemek gerekir

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11992

RAPOR-BIST 100 Teknik Analizi(Şeker Yatırım)
                ŞekerYatırım ( http://www.sekeryatirim.com.tr ) Tarafından
                Hazırlanan BIST 100 Teknik Analiz Raporu:
                "Güne 76,500 seviyesinden yatay başlangıç yapan BIST, gün içinde
                gelen satışları 76,000 seviyelerinde karşılayamayınca 75,200
                seviyelerine kadar geri çekildi. BIST’de gün sonu kapanış 75,563
                seviyesinden gerçekleşti.
                Bankacılık hisseleri eşliğinde gelen satışların ardından bugüne
                temkinli başlayacağını düşündüğümüz BIST’in, yeniden 75,700-
                76,000 aralığını aşması halinde yukarı hareket hızlanabilir. Ancak,
                75,000 desteğinin kırılması halinde BIST’de bu kez de satış baskısı
                artacaktır. Gün içinde yaşanacak dengelenmenin sonrasında BIST,
                yarın kapalı olacak olan ABD tarafından gelecek verilere göre
                dalgalanacaktır."
                Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                  Kıdemli
                  • 06 Eylül 2008
                  • 4782

burce 436
                  440 üzeri oldukça 455 hedefleyebilir,
                  oranın üzeri yeni bir şiir lazım gelir

Yorum

• levent martı
                    Kıdemli
                    • 06 Eylül 2008
                    • 4782

intem 984
                    994-998 ü takip ederim
                    devamı sonra,,,

Yorum

• levent martı
                      Kıdemli
                      • 06 Eylül 2008
                      • 4782

dgate 213

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11992

Mrshl son durumu nedir abim.
                        Mevlana der ki;

Yorum

• general72
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2009
                          • 433

***CEMTS***ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Organize Sanayi Bölgesi Ali Osman Sönmez Bulvarı No: 3 16159 Nilüfer BURSA
                          Telefon ve Faks No. : (0224) 243 12 30 ( 4 Hat ) - (0224) 243 13 18
                          Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (0224) 243 12 30 ( 4 Hat ) - (0224) 243 13 18
                          Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                          Özet Bilgi : Haddehane modernizasyon ve büyük kesit (200 kare kütük) yatırım sözleşmesinin imzalanması

AÇIKLAMA:
                          Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Genelde yan sanayi vasıtasıyla yurt içi ve dış otomotiv ve makina ana sanayilerine vasıflı çelik üretim ve satışı yapılan tesislerimizde
                          Haddehanelerimizde, sıcak şekillendirmeye daha büyük kesit 200 kare kütükle başlamak ve de mevcut sistemi mekanik-elektrik-elektronik açıdan ileri teknolojiye taşıyarak verimlilik ve kapasite artırıcı sistemi getirerek modernize etmek üzere yapılan çalışmalarımız tamamlanmış olup makina-techizatın tesliminin 12 ay olacağı ve montaj ve devreye almanın ise takiben yaklaşık 3 ay olabileceği modernizasyon yatırımımız için SIEMENS S.p.A.INDUSTRY (İTALYA) ve SIEMENS SAN. ve TİC.A.Ş.(TÜRKİYE) firmalarına makine-teçhizat, montaj ve devreye alma için toplam Euro 7.300.000,- (Yedimilyonüçyüzbin) değerle siparişe bağlanılan ilgili sözleşme 26.11.2013 tarihinde Bursa'da imzalanmıştır.

Yorum

• levent martı
                            Kıdemli
                            • 06 Eylül 2008
                            • 4782

dgate 215

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11992

avtur ...
                              Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                                Kıdemli
                                • 06 Eylül 2008
                                • 4782

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Mrshl son durumu nedir abim.
                                abim,
                                mrshl 43 20
                                43 80 üzeri 44 80 hedefleyebilir
                                buranın üzerinde olursa 48 yeni hedef olur

Yorum

Working...
                                X

Debug Information