Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
iyi akşamlar arkadaşlar paylaşımlar için teşekkürler..
efekent hocam senide burada sık sık görmekten mutlu oluruz..
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Piyasalarda Kara Kış geldi
25 Kasım, 2013 22:48 Kaynak: Atilla YEŞİLADA
İran ve P5+1 üyeleri arasında varılan geçici anlaşma ile dünya piyasaları haftaya prim yaparak başladı. Ama, İran gazı uzun sürmez. “Kanaat önderi” görevi yapan stratejistler Noel Baba rallisi kehanetinde bulunuyor. Bence tam tersi gerçekleşek. Kış aylarında bol miktarda Fed’in QE’den çıkış telaşı satılacak. Türkiye açısından ise bu karamsarlık fırtınası ortasında yepyeni riskler ortaya çıktı. Erdoğan-Cemaat çatışması yaz aylarından bu yana ilk kez siyasi istikrarsızlık şüphesi doğuracak. Ekonomide gelecek aylarda kayda değer bir yavaşlama bekliyorum. En önemlisi ise bu dev cari açığı ve dış finansman yükünün artık taşınamaz hale geldiğini gören finansal yatırımcılar, bireyler ve şirketler yavaş yavaş dövize geçecekler. Piyasaların bir hafta daha prim yapması mümkün, benim için maldan çıkıp Ocak sonuna kadar yatma fırsatıdır derim.
eyi geceler esnaf,ist sokaklarını arşınladım iş icabı,dondum,piyasayı takip edemedim,etsem ne fayda da....
iflah holdinq yapması gerekeni yapmış,hayıflanmayın malda olan varsa,indirmeden gitmez,gitse noolcak bunlardan gelen paranın.....
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
levent hocam,son günlerde çatışan bu 2 grup belaltı vuruşlarıyla bilinirler,her türlü pisliği yapacaklardır,kasetleri görelim de,zevkli olacak iti ite kırdırmak
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
BDDK Başkanı Mukim Öztekin kredi kartlarına yönelik beklenen düzenlemeyi açıkladı.
BDDK Başkanı Öztekin: "Genel taksit sayısı, mevcut ortalama taksit sayısı olan 9 ayla sınırlandırılacaktır"
"Elektrikli ve elektronik eşya ile bilgisayar alımları, araç kiralama, telekomünikasyon ve kuyumculukla ilgili işlemlerde taksit sayısı 6 ay ile sınırlandırılacak"
"Beyaz eşya ve mobilya alımlarında taksit üst sınırı 12 ay olarak belirlenmiştir"
"Bu sektörde (taşıt kredileri) kullanılacak kredilerde konut kredilerinde olduğu gibi, kredi kullananların kredi tutarına bağlı olarak kredi teminat oranı uygulamasına gidilecek"
"Son dönemde ilgi çeken türev işlemler de yakından izlenmektedir. Gerekli görüldüğü takdirde, türev işlemlere yönelik yeni düzenlemeler uygulamaya geçirilebilecektir"
muhtemelen haftasonu server taşıması olabilir
bu durumda 1-2 gün bağlanamayabiliriz yada kesintiye uğrayabilir
haberiniz olsun.
sonra kaçıp gitmeyin
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum