Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
ne aldığınızı demeden kaçıyorsunuz?)sizin adınıza sevindim...güle güle harcayın.
iyi akşamlar ...
pes artık daha nasıl diyim nasıl söyleyeyim.
ben nerelere gidem abim sen söyleee
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Istanbul Tıp Fakültesi, tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Geçen sene öğrenci kontenjanlarının ”fiziki koşullar gözönüne alınmaksız” %30 arttırılacağı bildirilmiş ve arttırılmıştı. Şimdi de; birinci ve altıncı sınıflar da dahil olmak her sınıfa öğrenci sayısının %10 u kadar Suriyeli öğrencil alınması zorunluluğu getirildi. Tek teselli öğrencilerimizin tehlikenin farkında ve duruma el koymaya kararlı olmaları..
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
ÖMER ARSLAN DA KOMPLO TEORİSİ ÜRETMEMİŞ ADETA AKIM ŞEMASI
HAZIRLAMIŞ...
AKP SEÇİMLE GİTMEZSE BAKIN NELER OLACAK
ÖMER ARSLAN
12 yıldan beri Türk Devletini dönüştürme, hayallerini gerçekleştirme yoluna giren, her
ortamda 36 etnik gruptan bahseden Başbakanın, Diyarbakır’da Kürdüstandan
bahsetmesi geleceğin göstergesidir. AKP eğer PKK’nın isteklerini yerine getirmez
antlaşma bozulursa!
* Seçim sonrası Hakkâri-Yüksekova ve Cizre hattında başkaldırı ilan edilecek!
* Bütün Güneydoğu’da sivil itaatsizlik eylemleri yaygınlaştırılacak. Peş peşe bazı
valilikler ve kaymakamlıklar işgal edilip PKK çaputları çekilecek!
* BDP’li belediyelerde Kürtçe yazışmalar başlayacaklar. Türk bayrakları indirilecek.
* Valiliklere, karakollara ve askeri birliklere kitlesel saldırılar yapılacak.
* Belediye yasalarına sığınarak kendi kolluk kuvvetini kuracak..
*Meydanlarda on binler ölüm oruçlarına başlayıp Batı Medyasının ilgisini çekmeye
çalışacak.
* Güneydoğuya paralel olarak metropollerde destek eylemleri olacak.
* Kuzey Irak’a anlaşmalı göç akışı başlatılacak!
* Bu gelişmeler sonucunda İktidardaki AKP Abdullah Öcalan’la yapılan müzakerenin
anlaşma ile sonuçlandığını ilan edecek.
* Hemen bir genel af çıkarılacak ve Öcalan dışarı çıkarılıp siyaset yapma hakkına
kavuşturulacak.
* Dağdaki militanlar milis gücü haline getirilecek.
* Yeni Anayasada Türkiye Cumhuriyetinin adı Anadolu Federal Cumhuriyeti
yapılacak.
* Türk bayrağı değişecek ve yeni bayrak belirlenecek.
* Kürtçe devletin ikinci resmi dili olarak ilan edilecek.
*Doğuda eğitim tümü ile Kürtçe yapılacak..
* Eyalet sistemine geçilip büyük Kürdistan’ın ilk resmi adımı atılacak.
* Güneydoğu’daki bu gelişmeler Orta Anadolu, Ege, Akdeniz, Marmara, Karadeniz
illeri ve metropollerini karıştıracak ve de sokaklarda etnik insan avları başlayacak.
* Tayyip Erdoğan düzeni bozuyorlar diye açıktan Türk kökenlilerin avına ve
katliamına start verecek!
* Türkiyede kitlesel tutuklamalar yapılacak.
* Türkiye bu süreçte Yugoslavya gibi bir kargaşa yaşayacak!
* Ülkedeki bu kargaşa Arap baharı gibi iç savaşa dönüşecek ve Birleşmiş Milletler bu
duruma müdahil olacak.
* Birleşmiş Milletler ve NATO kargaşayı önlemek adına Anadolu’ya asker çıkaracak.
* Tam bu süreçte Kürtler Türkiye’den ayrılmak için referandum isteyecek.
* Referandum sonucu ile Kürtler Türkiye’den resmen ayrılacak ve bu şekilde
kurulacak büyük Kürdistan’ın Akdeniz’e açılması coğrafi olarak sağlanmış olacak!
* Böylece İsrail tümü ile güvenlik çemberine alınmış olacak..
* AB ninve işbirlikçilerinin, Haclı severleri ve Sevr antlaşması ile yapamadığını AKP
ile yapmış olacak!
Sonuç, AKP seçimle iktidardan indirilemezse, şuana kadar PKK ya verilen tavizlerin
göstergesi, Türkiye ya bölünecek ya da bölünecektir. 18-11-2013
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum