Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
radyolog abi sizin mahalleden muhtar adayı olacam destek veririmisin bana ::::::
)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
yav millete zoru yoksa bana ne zoru olacak abiiiiiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 de bşr BANA ZORU YOK diyo güko
sendemi hamudçusun

bist sağolsun
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
TBMM Başkanvekili Yakut: Kızlı erkekli eğitim büyük bir yanlış
Meclis Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, Meclis’te toplanan 14’üncü Ulusal Çocuk Forumu’nda, gelecek dönemde karma eğitimi kaldırmaya dönük çalışma yapılacağını söyledi.
ülen bunlar yakında kızla erkekkkk evlenemezde derseler şaşırmayınn haaaaaaaaaa.....:::
)))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
yada karı koca aynı evde kalamaz aynı yatakda yatamaz da diyebülürlerrrrrrrrr :::
))))))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
sizmi çok seesiz kaldınız yoksa ben mi çok gevezelik yaptım.Mevlana der ki;
Yorum
-
derin düşüncelere daldık yazılanlar yüzündenGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizmi çok seesiz kaldınız yoksa ben mi çok gevezelik yaptım.
millet mersin e ...
biz tersine...
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74617
ilk olarak 75100
ikinci olarak 75700
üzerinde olmadan,,,olmaz,,,bu yazımız,,,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereeee şimdi bu dediğimiz gibi AYU TUZAĞI mı oldu
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
-
allah şükür yatırım cı olmadıkkkGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet alacağimi aldim dükkani kapattim
çikarsa ne ala çikmaz ise uzun vade yatirimci olur çikariz. :
)
geldi yarım asgari ücrettttt.
bundan iyisi şamda kayısı
siz durmak yola devam diyiiiin durun.
yuklarıda yazdığım sizden kastım
buradakiler değildirrr yanlış anlamayın aman haaa
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum