Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
iyi akşamlar
paylaşımlara teşekkürler...
haberleri buraya taşımak isterim fakat bilgisayarın problemini çözemedim:( ne zaman önemli bir haber çıksa,seans sonuna yaklaşsa donuyor:( sitenin linkine bastığımda ekrana geri dönemiyorum...
bu durumu çözebilirsem paylaşımınıza katkı sağlamak isterim.
sağlıcakla....
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Emlak Konut GYO'nun ikinci halka arzından Third Point LLC 150 milyon dolarlık alım yaptı.
THE LİRA-New York merkezli hedge fon Third Point LLC'den gelen açıklamada Emlak Konut GYO’nun ikinci halka arzında 150 milyon dolarlık satın alım yaptığı belirtildi.
Hafta başında sonuçlanan ikinci halka arz sürecinde yabancı ağırlıklı alım olduğu rakamlarda ortaya çıkarken, ismini vermek istemeyen kaynakların verdiği bilgiye göre Third Point Türk hisse senedi piyasasına tek yatırımı oldu. Şirketin yüzde 5’in altına hisse sahibi oldu.
Emlak Konut 10 günlük kapalılık süresi sonrasında ilke kez dün açılırken işleme açıldığı ilk günün sonunda yüzde 8.3 düşüş kaydedildi ve hisse 2.54 liraya (1.24 dolar) geriledi. Şirket 1.3 milyar dolarlık satış yaparken satış 2.50 TL’den oldu. 1 Kasım’da hisseler işleme kapatıldığında 2.77 lira seviyesindeydi.
Bugün ise hisse yüzde 2.4 yükselirken 2.60 TL’ye geldi.
Verilere göre halka arzda yüzde 80 yabancıya satış olurken yerel ve bireysel yatırımcıdan alım yüzde 10 seviyesinde kaldı.
sabahleyin güneşin doğuşunu seyretmeyi akşamdan aklıma koyarım. sabah olur,bir türlü yataktan kalkamam. geceleyin ay ışığını seyretmeye gündüzden niyetlenirim, gece olunca odamdan çıkmam.niçin kalktığımı, niçin yattığımı bilmiyorum. artık güneş, ay ve yıldızlar istedikleri gibi dolaşabilirler. çünkü ben artık ne zaman gündüz ne zaman gecedir bilemiyorum, gözüm artık hiçbir şey görmüyor. goethe -genç werther'in acıları
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum