Dax 9012.17 -64.31 -0.71
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
-
evet geçemedik
şuan 35124
isterse 35 000 kadar gelebiliriz,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
70.000 bine mi abimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet geçemedik
şuan 35124
isterse 35 000 kadar gelebiliriz,,,Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
cahilliğime ver abimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70.000 bine mi abim
Mevlana der ki;
Yorum
-
hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent martı hocam sa nasılsınız görüşmeyeli enkai ne dersiniz 5,90 maliyetlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteras,
şükürler olsun,hoşgeldiniz,,,

enkai 616
622 üzerinde hız,
604 stopum
645-655 hedefim
şeklinde düşünürüm,taşınırım,yanılırım,,,
bunda tek sevmediğim taraf hareketlerinin çok ani olması,
sen yaşını başını almış bir senetsin dedim demesine,
dinleyen kim,
hep aynı uçarılık,,,
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterıdgyo için bir plan çizebilirmisin abim.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteridgyo 196
kısada;2 üzerinde 205-211 görebilir
asıl;212 üzerinde güneşli günler,
o zaman;226-242 hedefleyebilir...,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSonra sen kendi yolunu çizdin,
Benim ilkokulda resmim zayıftı,
Pek bir şey çizemedim.
- Ah Muhsin Ünlü“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abim şuan 37 112 usd bazlı değerimizlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet geçemedik
şuan 35124
isterse 35 000 kadar gelebiliriz,,,
72 067 yani kafa karışıyor ama mecbur,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
35 095
evet gel abi,
sağ yap,
sol yap gel,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbim 40 80...41 üzerinde
ihmal 718...728 üzerinde
çorba kaynar mı,
değer mi,
dibi mi tutar,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterihmal 720levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterihmad 750ihmad 756levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun
,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
34987
hoopps,
nereye abi,
çarpıcan...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
canlı ve heyecanlı yayınımız sona ermiştir,
biraz müsaadenizle,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum