abim şu egeen bir plan çizssen nedersin.
Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
endeks yerine ülker grubunu takip edenler için hava güneşli halen,,,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu düşüş niye böle 3 gündür düşüyoz.
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
1 hafta yükselirken ne iyiydi ama dimiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu düşüş niye böle 3 gündür düşüyoz.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
egeen 56 5GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabim şu egeen bir plan çizssen nedersin.
57 5 üzerinde 59 hedefleyebilir
59 önemli ve stratejiktir,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
-
hele bi ortalık durulsun abi bakrız icabınaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiston u dinlendirdinmi yeterince güko
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
öneri 1
1arsası olanlar mı
2hikayesi olan mı
3)bedelsiz beklentisi
4)...
destek ve dirençleriyle,
sadece bunlarda alsat mı yapsak,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sadece çimentolar bile diyebiliriz,,,
demeyebiliriz,,,
beyin fırtınası?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
kaplmn plan çizelim mi abi değermi..Mevlana der ki;
Yorum
-
çimentolar bu düşüşte pek bi sağlam durdularlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersadece çimentolar bile diyebiliriz,,,
demeyebiliriz,,,
beyin fırtınası?Mevlana der ki;
Yorum
-
hayırlı cumalar hoca beni çağırıyo :
)
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum