Hisse_Trade 11
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracelen neydi.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacım alırız yine yaw... ;)
doğru sölüor
tabancamı dayadılar al/sat yap diye
bu aralar göbek kaşımak lazım bir süreDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
egeen lendim biraz bakalım bahtımızda ne var çorbamı köftemi ::
))))))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersadece baktınızmıııı

dedim ya
göbek kaşıyorum be BÜYÜK BALIK arıyorum
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
acele ettik yinemustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASLAN sattım 3840 hacım haberin ola.... tekrar asagıda bekliyom ;)
Yorum
-
yav sen belamısınnn git başka yerde oyna benim mıntıkamda yapma öle şeyler....mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASLAN sattım 3840 hacım haberin ola.... tekrar asagıda bekliyom ;)
bulandırma ortalığı
Mevlana der ki;
Yorum
-
3840 altı gelmezse gider hacim... geri aldim ama az lot ile... 50 adetcikGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav sen belamısınnn git başka yerde oyna benim mıntıkamda yapma öle şeyler....
bulandırma ortalığı
Yorum
-
oldu abim sen işine bakkkkradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu seans yokum sizlere emanet ortalık
endeks hissem yok FLAP USAK EDİP FMİZP SEKFK var
güko birinden biri TAVAN yaparsa CEPTEYİM ANACIMM

Mevlana der ki;
Yorum
38,10 maliyet
Yorum